"Microsoft Yazılım Koruması" Yüksek CPU Kullanımı

Ustam çok iyi özetlemişsiniz. Öncelikle dediğiniz şeyleri birdaha yapmayacağım. O videonun altına da gerekli geri bildirimi yaptım ( siz anladınız). Ustam ben öğrenciyim, daha bilgisayarımda ekran kartı dahi yok ! Eski nesil Coleron G1610 işleci ve 2 gb ram 'im var. Kendi başıma bişyler yaptım.Windows 10 daha hızlı olur oyunlarda daha çok FPS alırım umuduyla indirdim ve korsan yollarla malesef ürün anahtarı aldım. Hata %100 bende . Ama arkadaşlar beni de anlamaya çalışın! Durumum olsa ben böyle yapar mıyım ? (Asla!) Dediklerinizi unutmayacağım. Orjinal Windows 7 Professional var bütün işlemler bittikten sonra windows 7 'ye geri dönüş yapacağım. :(
:) Sıkıntı yok, isterseniz para biriktirin Windows 10'a, ya da Güvenilir birisinden OEM key alın ama çok sıkıntı çıkabilir, alacağınız kişilerin yorumlarına bakarak alabilirsiniz.
30-50 TL arası. Ya da para biriktirip alın dediğim gibi. Güvenlik yazılımları Trojan olarakta algılamış olabilir bilemem. Ancak Koordinat programı neden Trojan olarak algılanmış, orası ayrı tabi. Yüksek ihtimalle Trojan

Son düzenleme:
:) Sıkıntı yok, isterseniz para biriktirin Windows 10'a, ya da Güvenilir birisinden OEM key alın ama çok sıkıntı çıkabilir, alacağınız kişilerin yorumlarına bakarak alabilirsiniz.
30-50 TL arası. Ya da para biriktirip alın dediğim gibi. Güvenlik yazılımları Trojan olarakta algılamış olabilir bilemem. Ancak Koordinat programı neden Trojan olarak algılanmış, orası ayrı tabi.
Dediğiniz gibi biraz biriktirip Güvenilir birisinden OEM key alırım inşallah. Yardımınız için teşekkürlerimi sunarım... ( Kaspersky tam tarama başlıyalı 3 saat oldu daha % 53 'te :D :) bekliycez artık. Çekeceğiz cezamızı. :) )

Böyle bir hizmet mevcut değil ben de. Fake bir isme sahip ve Miner virüsü olabilir.

HitmanPro Free Trial - 30 Day License Dosya indikten sonra ayarlara gelip 30 günlük bedava lisansı aktifleştirin.
Tarama bitip zararlıları sildikten sonra Kaspersky Free indirip tam tarama yapın.
Daha sonra sonucu yazın.
Not: Kaspersky yüklemeden önce güvenlik yazılımınız varsa kaldırın! MalwareBytes Aktif Koruma özelliği açıksa kapatın.
aga oncelıkle merhaba.Endıselenmeye gerek yok.Sen sanırım orjınal almışsın Windows keyini.Eğer crack ile yüklenmiş eya alınmış anahtar olursa böyle olur

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı