Microsoft, Zamanında Nintendo ve EA’i Satın Almaya Çalışmış

Respawn yine güzel oyunlar yapıyor fakat BioWare son zamanlar üzüyor.

Respawn yine güzel oyunlar yapıyor fakat BioWare son zamanlar üzüyor.
Jedi Fallen Order potansiyeli olan bir oyun, ama iyi değil. Bu oyunu yapan adamların başında GoW 3'ün yapımcısı var, adam iyi bir oyunun nasıl olacağını biliyor. EA olmasaydı müthiş olurdu. Çıkış tarihine yetişsin diye bulmacalarla bezenmiş. Boss savaş sayısı az. Dost Kayaoğlu incelemesinde detaylı açıklamış, ona bakabilirsiniz.

BioWare, Anthem'den sonra benim için öldü. Yazık ettiler BioWare'e.

İncelemeyi çıktığı zamanlar izledim. Kötü demeyelim de ortalamanın biraz üstü diyelim fena oyun değil. Şirketin başında gerçekten çok başarılı isimler var. Daha önce İnfinity ward'ın gerçekten güzel Call of Duty yaptığı zamanlarda bu abiler şirketin başındaydı.

Infinity Ward'un adını bile anmak istemiyorum açıkçası. Benim için Activision'ın tek iyi stüdyosu Treyarch'dır. O da ölüme doğru gidiyor.

İğrenç bir oyun: Anthem.

1) Rockstar'ı isteseler de alamazlar. 30 milyar dolardan aşağı mal olmaz hocam.
2) Naughty Dog ile anlaşamazlar çünkü Naughty Dog 2004'ten beri Sony'de, Sony'ye de yüklü miktarda para vermeleri gerekir.
Hocam Take-Two Interactive'in piyasa değeri zaten 23 milyar dolar. EA'in kendisi zaten Take-Two'dan pahalı. EA'ın piyasa değeri 39,68 Mr.

Hocam Take-Two Interactive'in piyasa değeri zaten 23 milyar dolar. EA'in kendisi zaten Take-Two'dan pahalı. EA'ın piyasa değeri 39,68 Mr.
Bethesda piyasa değerine bak ve satış değerine bak. Zaten alırlarsa Rockstar’ı değil Take Two Interactive’i alırlar. Tıpkı Bethesda alımındaki ZeniMax gibi. EA’in değerinin daha yüksek olduğunu biliyorum, ama 2000 yılında 40 milyar değerinde değildi.

Son düzenleme:
TakeTwo İnteractive'i alırlarsa büyük kaos çıkar. Düşünsenize GTA 6 Xbox ve PC özel oluyor Playstation'a sonradan çıkıyor fakat zannetmiyorum alınacağını. Çünkü Rockstar ile Sony arası daha iyi gibi.

Take Two'yu iki firma istese de alamaz şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…