b450mk2 Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 239 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #1 Merhaba yeni sistem topluyorum Microsoft'tan Windows 10 yüklemeyi düşünüyorum acaba orijinal mi yoksa sahtemi onu sormak istedim önceden de Microsoft'tan Windows 10 kurmuştum ama orijinal değildi şimdiden kolay gelsin.
Merhaba yeni sistem topluyorum Microsoft'tan Windows 10 yüklemeyi düşünüyorum acaba orijinal mi yoksa sahtemi onu sormak istedim önceden de Microsoft'tan Windows 10 kurmuştum ama orijinal değildi şimdiden kolay gelsin.
KS KS b450mk2 Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 239 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #11 ReNkLiBuKaLeMuN dedi: Yeni sistem topluyorsanız Windows 11 alın. Yavaş yavaş destek kesiliyor Windows 10'a. Genişletmek için tıkla... Kral sistem Windows 11'e yeter mi bilmiyorum gene en iyisi Windows 10 ile devam edeyim dedim. Artı 0 Eksi
ReNkLiBuKaLeMuN dedi: Yeni sistem topluyorsanız Windows 11 alın. Yavaş yavaş destek kesiliyor Windows 10'a. Genişletmek için tıkla... Kral sistem Windows 11'e yeter mi bilmiyorum gene en iyisi Windows 10 ile devam edeyim dedim.
ReNkLiBuKaLeMuN Decapat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 751 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #12 MuhammetRN dedi: Windows 11 hala sorunlu. Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum ve bir sorun bile yaşamadım. Şu an almazsanız ileride çok pahalanacak. Artı 0 Eksi
MuhammetRN dedi: Windows 11 hala sorunlu. Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum ve bir sorun bile yaşamadım. Şu an almazsanız ileride çok pahalanacak.
5 570015 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.080 Makaleler 1 Çözümler 36 27 Temmuz 2023 #13 ReNkLiBuKaLeMuN dedi: Yeni sistem topluyorsanız Windows 11 alın. Yavaş yavaş destek kesiliyor Windows 10'a. Genişletmek için tıkla... Windows 11 hala bozuk hocam. ReNkLiBuKaLeMuN dedi: Kullanıyorum ve bir sorun bile yaşamadım. Şu an almazsanız ileride çok pahalanacak. Genişletmek için tıkla... Pahalanacak derken? Artı 0 Eksi
ReNkLiBuKaLeMuN dedi: Yeni sistem topluyorsanız Windows 11 alın. Yavaş yavaş destek kesiliyor Windows 10'a. Genişletmek için tıkla... Windows 11 hala bozuk hocam. ReNkLiBuKaLeMuN dedi: Kullanıyorum ve bir sorun bile yaşamadım. Şu an almazsanız ileride çok pahalanacak. Genişletmek için tıkla... Pahalanacak derken?
ReNkLiBuKaLeMuN Decapat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 751 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #14 b450mk2 dedi: Kral sistem Windows 11'e yeter mi bilmiyorum gene en iyisi Windows 10 ile devam edeyim dedim. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz hocam. Artı 0 Eksi
b450mk2 dedi: Kral sistem Windows 11'e yeter mi bilmiyorum gene en iyisi Windows 10 ile devam edeyim dedim. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz hocam.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 27 Temmuz 2023 #15 ReNkLiBuKaLeMuN dedi: Kullanıyorum ve bir sorun bile yaşamadım. Şu an almazsanız ileride çok pahalanacak. Genişletmek için tıkla... 10 ve 11 lisansı aynı şey. Artı 0 Eksi
ReNkLiBuKaLeMuN dedi: Kullanıyorum ve bir sorun bile yaşamadım. Şu an almazsanız ileride çok pahalanacak. Genişletmek için tıkla... 10 ve 11 lisansı aynı şey.
KS KS b450mk2 Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 239 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #16 SngrBob dedi: Ucuza almak istiyorsan önceden EPttAVM'den almıştım çoğu sitede ucuza dijital lisans anahtarı satıyorlar. Genişletmek için tıkla... Şimdi doğru mu anladım Microsoft'tan Windows 10 kurup başka bir siteden ürün anahtarı alırsam olay fix mi? Artı 0 Eksi
SngrBob dedi: Ucuza almak istiyorsan önceden EPttAVM'den almıştım çoğu sitede ucuza dijital lisans anahtarı satıyorlar. Genişletmek için tıkla... Şimdi doğru mu anladım Microsoft'tan Windows 10 kurup başka bir siteden ürün anahtarı alırsam olay fix mi?
MuhammetRN Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 438 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #17 ReNkLiBuKaLeMuN dedi: Kullanıyorum ve bir sorun bile yaşamadım. Şu an almazsanız ileride çok pahalanacak. Genişletmek için tıkla... Eski programlar çalışmıyor kullandım. b450mk2 dedi: Şimdi doğru mu anladım Microsoft'tan Windows 10 kurup başka bir siteden ürün anahtarı alırsam olay fix mi? Genişletmek için tıkla... evet Artı 0 Eksi
ReNkLiBuKaLeMuN dedi: Kullanıyorum ve bir sorun bile yaşamadım. Şu an almazsanız ileride çok pahalanacak. Genişletmek için tıkla... Eski programlar çalışmıyor kullandım. b450mk2 dedi: Şimdi doğru mu anladım Microsoft'tan Windows 10 kurup başka bir siteden ürün anahtarı alırsam olay fix mi? Genişletmek için tıkla... evet
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 27 Temmuz 2023 #18 b450mk2 dedi: başka bir siteden ürün anahtarı alırsam olay fix mi? Genişletmek için tıkla... O site için araştırma yapmanız veya konu açıp sormanız sizin yararınıza olur. Artı 0 Eksi
b450mk2 dedi: başka bir siteden ürün anahtarı alırsam olay fix mi? Genişletmek için tıkla... O site için araştırma yapmanız veya konu açıp sormanız sizin yararınıza olur.
KS KS b450mk2 Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 239 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #19 Nizel G dedi: O site için araştırma yapmanız veya konu açıp sormanız sizin yararınıza olur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum. Artı 0 Eksi
Nizel G dedi: O site için araştırma yapmanız veya konu açıp sormanız sizin yararınıza olur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.
SngrBob Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.550 Çözümler 35 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı : GeForce GTX 1650 4GB İşlemci : AMD Ryzen 5 5600h Ram : 32GB 3200Mhz DDR4 SSD : 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #20 b450mk2 dedi: Şimdi doğru mu anladım Microsoft'tan Windows 10 kurup başka bir siteden ürün anahtarı alırsam olay fix mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
b450mk2 dedi: Şimdi doğru mu anladım Microsoft'tan Windows 10 kurup başka bir siteden ürün anahtarı alırsam olay fix mi? Genişletmek için tıkla... Evet.