Ekleyemezsiniz. Sadece Steam'den başlatabilirsiniz ancak bir mantigi yok onun.
Dostum ben de onu söyledim zaten? Kısıtlı falan değil ayrıca herhangi bir oyun/program ekleyebilirsiniz. İsterseniz JPG formatında bir fotoğrafı bile ekleyip steamdan başlatabilirsiniz. Ancak bu şekilde sadece steamdan baslatmis olursunuz ve profilinizde "steam dışı bir oyunda" olarak gozukur. Yani baska platformdan aldigim oyunu steama ekledim gibi bir durum yok.Ekleniyormuş fakat çok kısıtlı oyunlar ekleniyor. Arkadaşın üstte yazdığını yaparsan.
Dostum ben de onu söyledim zaten? Kısıtlı falan değil ayrıca herhangi bir oyun/program ekleyebilirsiniz. İsterseniz JPG formatında bir fotoğrafı bile ekleyip Steam'den başlatabilirsiniz. Ancak bu şekilde sadece Steam'den baslatmis olursunuz ve profilinizde "Steam dışı bir oyunda" olarak gozukur. Yani baska platformdan aldigim oyunu Steam'e ekledim gibi bir durum yok.
Dostum önce yanlış anlıyorsun. Sonra konuyu güzelce acikliyorum gidip ona da begenmiyorum atiyorsun. Senin savunduğun adamın yorumuyla birebir ayni seyi söylüyorum haberin yok. Fikirlerimi beğenmediysen demişsin senin bu konuda bir fikrin yok ki sadece bana salça oluyorsun. Sorun sende. Birak da sinirleneyim. O zaman okuma anlamani gelistir durduk yere insanlari sinir etme. Bir de hakliymis gibi raporlamissin cocuk gibi. Bu forum adami delirtir.Bu konu yüzünden diğer konulardaki mesajlarıma beğenmedim atman büyük bir saçmalık eğer bu konu hakkındaki fikirlerimi beğenmediysen bu konudaki mesajlarıma beğenmedim at. Gidip de diğer mesajlarımı sabote etme dostum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.