Çözüldü Microsoft'tan gelen mail sahte mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

140122

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, gün içinde Microsoft'tan bir e-posta aldım. Aşağıda görselini paylaşacağım. Ne olduğu tam olarak anlayamadım; beni bir satın alma işlemine yönlendiriyor gibi görünüyor.
Müşteri hizmetlerini aradığımda bu durumu yaşayan birçok kişi olduğunu, endişelenecek bir şey olmadığını söylediler. Konunun Azure hesabıyla ilgili olduğunu ve doğrudan Azure destek ekibiyle iletişime geçmem gerektiğini belirttiler. Ayrıca bana bu konuyla ilgili bir e-posta gönderdiklerini söylediler ancak henüz ulaşmadı.
Hesabımın kapatılacağına dair bir ifade yer aldığı için açıkçası biraz endişelendim. Bu konuda bilgisi olan var mı, nedir bu?

Picsart_25-06-20_13-24-16-621.jpg

Picsart_25-06-20_13-25-17-150.jpg

Çözüm
Gönderici mailde bir problem yok. Yeni bir ödeme yöntemi eklemenizi istemiş, sanırım aylık ödemeyi yapmamışsınız. Eğer yeni bir ödeme yapmazsanız hesabınızın silineceğini ileten bir mail.
Gönderici mailde bir problem yok. Yeni bir ödeme yöntemi eklemenizi istemiş, sanırım aylık ödemeyi yapmamışsınız. Eğer yeni bir ödeme yapmazsanız hesabınızın silineceğini ileten bir mail.

Çözüm

İnternetten biraz baktım Azure ile normal Microsoft hesabı aynı değilmiş silinecek olan azureymiş ne kadar doğrudur endişe etmem gereken bir konu var mı?

İnternetten biraz baktım Azure ile normal Microsoft hesabı aynı değilmiş silinecek olan azureymiş ne kadar doğrudur endişe etmem gereken bir konu var mı?
Ayrıca azureye daha önce hiç giriş bile yapmadım.

Ayrıca azureye daha önce hiç giriş bile yapmadım.
Belki yanlışlıkla bir üyelik seçeneğine tıklamış olabilirsin. Eğer azure ile bağın yoksa bırak silinsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı