Şu an Windows 10 Pro kullanıyorum. Windows 8.1'e geçmek istiyorum. Acaba ISO dosyasını Microsoft'un kendi sitesinden yükleyip kurarsam orijinal mi olur yoksa Windows 10'da Windows'u etkinkeştir diyor ya onun gibi mi olur? Yardım eder misiniz ilk kez format atacağım.
Şu an Windows 10 Pro kullanıyorum. Windows 8.1'e geçmek istiyorum. Acaba ISO dosyasını Microsoft'un kendi sitesinden yükleyip kurarsam orijinal mi olur yoksa Windows 10'da Windows'u etkinkeştir diyor ya onun gibi mi olur? Yardım eder misiniz ilk kez format atacağım.
İndirdiğiniz ISO uzantılı dosyayı USB belleğe yazdıktan sonra USB belleğin içeriğini açın. Buradan ei.cfg dosyasını indirin. ei.cfg dosyasını Sources klasörüne atın. Bu sayede kurulumda lisans ekranını görmeyeceksiniz. [Channel] Retail [VL] 0
Orijinal olması başka, etkinleştirmek başka. Kendi sitesinden edinirseniz orjinal kurulum yapmış olursunuz. Öte yandan lisans kodu ile lisanslama yapmazsanız da sıkıntısız kullanırsınız. O yazı da bu yüzden görünür. Kısacası rahatlıkla kurabilirsiniz ve kurulum esnasında key olmadan kurabilirsiniz.
Sağ altta Windows'u etkinleştir ibaresi gözükecektir ve arada bir tüm ekranı kaplayan Windows'u etkinleştirin uyarısı çıkacaktır. Etkinleştirmeden kullanmanızı tavsiye etmem. Oyunlarda çok rahatsız ediyor ekranı kaplayan etkinleştir uyarısı.
@pedroz_1999 Özellikle 8.1'deki etkinleştirme uyarısı son derece sinir bozucu, yanlış hatırlamıyorsam 3 saatte bir ekranı tamamen kaplayan "Windows'u Etkinleştir" yazısı çıkartıyor ve saatte bir bilgisayar kapanıyor diye biliyorum.
Bilgisayarın kapandığına hiç şahit olmadım ama bu tam ekran etkinleştir yazısı bana çok oyun kaybettirmişti. Şimdi attığınız görsel sağ olsun onu tekrar gördüm yine gıcık oldum
Bilgisayarın kapandığına hiç şahit olmadım ama bu tam ekran etkinleştir yazısı bana çok oyun kaybettirmişti. Şimdi attığınız görsel sağ olsun onu tekrar gördüm yine gıcık oldum