Çözüldü Microsoft'tan tek kullanımlık kod maili geldi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Gece yarısı gelmiş. Birisi yine hesapla mı uğraşıyor anlamadım. Geçenlerde şifreyi sağ olsun eleman bulmuş nasıl bulduysa. Ekstra geçiş anahtarı için iznim gerekmese hesaba da girecekti yüksek ihtimalle. Sizce bu durum neden oldu?

Ek olarak bu koda erişme şansı yok sanırım, etkin cihazlarda 2 telefon cihaz bana ait olan ek olarak bilgisayarım mevcut gözüküyor sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@Burak Karabal Şifrelerinize güveniyorsanız farklı bir aksiyon almanıza gerek yok diye düşünüyorum.

@Darqx Şifrelerinizi değiştirip iki aşamalı doğrulama açmayı dener misiniz? Bunu yaparsanız ve zaafiyet için kapı bırakmazsanız ara sıra gelecek reklam mailleri ve başarısız denemeler sonucunda bir sıkıntınız olacağını düşünmüyorum.
@Burak Karabal Şifrelerinize güveniyorsanız farklı bir aksiyon almanıza gerek yok diye düşünüyorum.

@Darqx Şifrelerinizi değiştirip iki aşamalı doğrulama açmayı dener misiniz? Bunu yaparsanız ve zaafiyet için kapı bırakmazsanız ara sıra gelecek reklam mailleri ve başarısız denemeler sonucunda bir sıkıntınız olacağını düşünmüyorum.

Çözüm
@Burak Karabal şifrelerinize güveniyorsanız farklı bir aksiyon almanıza gerek yok diye düşünüyorum.

@Darqx şifrelerinizi değiştirip iki aşamalı doğrulama açmayı dener misiniz? Bunu yaparsanız ve zaafiyet için kapı bırakmazsanız ara sıra gelecek reklam mailleri ve başarısız denemeler sonucunda bir sıkıntınız olacağını düşünmüyorum.

Son şifre düzenlemesi ile giremezler diye düşünüyorum. Yardımınız için teşekkürler 🙂

Microsoft hesabım kısmından güvenlik kısmında ek güvenlikler olacak hocam oraya bir göz atın. Her şeyi baştan düzenledim az önce bakalım ne olacak.
Yaptım hocam. Teşekkür ederim. Umarım bir daha problem yaşamazsınız siz de.
Hocam Microsoft hesabı için tüm güvenlik önlemlerini aktif ettim. Parolasız hesap diye bir şey varmış onu açtım, sanırım sadece 2 adımlı doğrulama sayesinde girebileceğim. Şifre kaldırıldı yani. Daha basit, hızlı ve güvenilir yazıyordu açıklamasında. Bilmiyorum bilginiz var mı ama aktif ettim onu.

Gmail'in de şifresini değiştirdim hocam. 2 adımlı güvenlik zaten aktifmiş. Herhalde artık daha bir sıkıntı yaşamam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı