Microsoft'tan Windows 10 Home Key'i almanın faydaları neler?

Merttr5530

Picopat
Arkadaşlar 9 Eylül'de doğum günüm var. Annem ve babamla beraber.
Windows 10 Home Key'i alacağım Microsoft'tan. Paramda zaten bol. Faydaları nelerdir?
Not: 15-20 TL Key veren sitelerden bahsetmeyin. Rica ediyorum.

Microsoft'tan Windows 10 Home alacağım zaten. Windows 10 Pro'yu beğenmedim. Faydalarını merak ettim. Burada gördüklerim dışından daha fazla faydaları var mı? İlk kez Key alacağım.

Paranızı daha etikili harcayabilirsiniz ama burayı es geçersek, Windows 10'u etkinleştireceğin cihazı ne amaçla kullancaksın? Oyun amacıyla kullanacaksan Home versiyonunu tavsiye ederim.

Saçma değil mi hocam 1300 TL vermek eğer alicaksanda iş için kullanmiyacaksan Pro'ya gerek yok.

Saçma değil mi hocam 1300 TL vermek eğer alicaksanda iş için kullanmiyacaksan Pro'ya gerek yok.
Paranızı daha etikili harcayabilirsiniz ama burayı es geçersek, Windows 10'u etkinleştireceğin cihazı ne amaçla kullancaksın? Oyun amacıyla kullanacaksan Home versiyonunu tavsiye ederim.

Kullandığınız başka onlarca şeye orjinal olsun diye dünyaları veriyorsunuz microsoft'un lisansına gelince neden bu tavır anlatabilir misiniz.

Müsriflikten başka bir şey değil. Lakin parası bol olan bir insanın bunları sorgulayacağını zannetmiyorum. Troll konu açmaya gerek yok.

Kullandığınız başka onlarca şeye orijinal olsun diye dünyaları veriyorsunuz Microsoft'un lisansına gelince neden bu tavır anlatabilir misiniz?

Orjinallikle alakasi yok crackli oyun yasal değil ama OEM Key ya da Windows deneme sürümu gibi şeyler yasal Microsoft 10-15 TL'lik OEM Key'lere izin veriyor zaten.

Siteden almanın farkı aldığınız ürün anahtarına devamlı erişim hakkınız oluyor. Herhangi bir çalınma, kaybolma durumunda Microsoft Canlı destek ile iletişime geçip sorunu giderebiliyorsunuz.
Ekstra olarak iade haklarınız oluyor. Sistem değişikliklerinde de ürün anahtarınızı hesabınıza bağlı olduğu için key tutma gibi bir sorununuz olmuyor.

Orjinallikle alakasi yok crackli oyun yasal değil ama OEM Key ya da Windows deneme sürümu gibi şeyler yasal Microsoft 10-15 TL'lik OEM Key'lere izin veriyor zaten.
Deneme sürümü olarak zaten yasal bir durum. Süresi dolunca sağ altta bildirimi durur ek olarak kişiselleştirme ayarları kullanılamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…