Microsoft'tan Windows 10 Home Key'i almanın faydaları neler?

Tavsiyem sisteminizi ya sıfırlamanız ya da temiz kurulum yapmanız yönünde olur. Kulllandığınız yazılım sisteminize zararlı yazılımları enjekte etmiş olabilir. Dediğim işlemden sonra yeni açtığınız Microsoft hesabıyla aldığınız ürün anahtarını o yeni açtığınız Microsoft hesabını bilgisayarınıza kullanıcı hesabı kısmında girdiğinizde hem ayarlarınız, temalarınız vs. seknronize olur sonraki kurulumlarda tek tek ayar yapmakla uğraşmazsınız.

Ben aynı şeyi 4 kere yaşadım. Hwidgen iğrençmiş. KMS ile yapıyorum. Tekrar bozuyor. 4 kere Windows 10 Home kurdum crackledim. 4 kere bunu yaptı. Microsoft ne diye derseniz ürün anahtarı derseniz her zaman sadece Microsoft derim. Diğer yerlerde satılanlar olmayabilir.

Örnek bu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Etkinleştirme yapılamıyor. Gözlerinizle görün. Gerçekten anlaşılır bir video.

Ben aynı şeyi 4 kere yaşadım. Hwidgen iğrençmiş. KMS ile yapıyorum. Tekrar bozuyor. 4 kere Windows 10 Home kurdum crackledim. 4 kere bunu yaptı. Microsoft ne diye derseniz ürün anahtarı derseniz her zaman sadece Microsoft derim. Diğer yerlerde satılanlar olmayabilir.

Örnek bu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Etkinleştirme yapılamıyor. Gözlerinizle görün. Gerçekten anlaşılır bir video.

Bir çok sitede işleyiş farklı insanlar sırf denemek için dahi alıyor ücretinden dolayı ancak ne olursa olsun bana doğru gelmeyen bir şey. İsteyen Microsoft'tan alır isteyen bilindik alışveriş sitesinden. Karar herkesin kendine ait.

Bir çok sitede işleyiş farklı insanlar sırf denemek için dahi alıyor ücretinden dolayı ancak ne olursa olsun bana doğru gelmeyen bir şey. İsteyen Microsoft'tan alır isteyen bilindik alışveriş sitesinden. Karar herkesin kendine ait.

Bu dediğine hak veriyorum. İsteyen istediği yerden alır. Microsoft bana güven veriyor. Size neresi veriyorsa o zaman konu artık kapatılabilir. Mikail Fidan

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı