Microzey PLA PRO vs Hyper PLA

Microzey ile görüştüğümde kendileri bana şu şekilde bir bilgi aktardı;

Pla pro filamentimiz giriş seviye yazıcılara uygun olarak üretilmiş fiyat performans ürünümüz. Pla pro filamentlerimizi bayilerimiz satışını yapmakta fakat biz pla pro üretimini kaldırıp Her segment yazıcıya uygun olan Hyper speed pla üretimi yapmaktayız. Hyper speed filamentimiz 800 mms hızlara çıkabildiği gibi giriş seviye 50 mms hızlarında da baskı alabiliyorusunuz.”

Bu sebeple ben de tercihimi Hyper Pla’dan yana kullandım. 5 makara Pla, 1 makara PETG sipariş ettim.

pla Pro filamentimiz giriş seviye yazıcılara uygun olarak üretilmiş fiyat performans ürünümüz. Pla Pro filamentlerimizi bayilerimiz satışını yapmakta fakat biz pla Pro üretimini kaldırıp her segment yazıcıya uygun olan Hyper Speed pla üretimi yapmaktayız. Hyper Speed filamentimiz 800 mms hızlara çıkabildiği gibi giriş seviye 50 mms hızlarında da baskı alabiliyorusunuz.”

Bu sebeple ben de tercihimi Hyper Pla'dan yana kullandım. 5 makara pla, 1 makara PETG sipariş ettim.

800 mms hızlarda benchy baskısı aldıktan sonra deneyimlerinizi bizimle paylaşma şansınız var mı acaba?

800 mms hızlarda benchy baskısı aldıktan sonra deneyimlerinizi bizimle paylaşma şansınız var mı acaba?
Cihazım v3 KE olduğundan o hızlara zaten çıkmam mümkün değil. Cihaz maksimum 500 destekliyor, ben de 300 de baskı alıyorum. O sebeple yardımcı olabileceğimi düşünmüyorum maalesef.

Pla pro filamentimiz giriş seviye yazıcılara uygun olarak üretilmiş fiyat performans ürünümüz. Pla pro filamentlerimizi bayilerimiz satışını yapmakta fakat biz pla pro üretimini kaldırıp Her segment yazıcıya uygun olan Hyper speed pla üretimi yapmaktayız. Hyper speed filamentimiz 800 mms hızlara çıkabildiği gibi giriş seviye 50 mms hızlarında da baskı alabiliyorusunuz.”

Bu sebeple ben de tercihimi Hyper Pla’dan yana kullandım. 5 makara Pla, 1 makara PETG sipariş ettim.
Kaliteleri nasıl acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı