Mid-Tower Kasa Tavsiyesi

Constantine

Kilopat
Değerli ūstatlarım rahatsızlık verdiğim için çok mahcubum sizlere karşı eeeh sıktı bu da falan demeyin ne olur :) Bir konuda danışmak istedim bir kasa alacağımda karar veremedim;
1.ZALMAN Z11
2.AEROCOOL STRİKE-X GT BLACK
3.AeroCool AE-STR-ONEA Strike-X One
4.AEROCOOL MECHATRON
5.AEROCOOL XPREDATOR X1
6.Advanced 2xUsb 3.0 12cm Fan SSD Ready Mid-Tower Siyah Oyuncu Kasası

Sanırım hepsi Mid-Tower būtçemede uygun hepsi PSU'suz yorumlarınızı bekliyorum teşekkūr ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen sene Dark Knight almıştım 80 dolar civarına, şimdilerde 50-60 bandında seyrediyormuş. Malzeme kalitesi olarak iddialı olmasa da fonksiyon bakımından her geçen gün daha da memnun ediyor beni :) Ön panelde 12 cm lik fanla geliyor. Ben tepedeki 2 fan yuvasından birine 14'lük, yan panele de 20'lik fan taktım, arkada da egzos... Püfür püfür..! Ön panelde 2 adet USB 3.0 ve eSata, hotswap, ssd için 2,5" lik yuvalar, çift gpu lu kartları bile alabilecek iç hacim, kablo yönetim delikleri, arkada su soğutma delikleri vs. vs... Tam anlamıyla reklam yapmış oldum ama hakikaten Dark öyle pek de prestijli bir marka olmamasına rağmen gidip de adamların böyle fonksiyonellik düşünmesi çok hoşuma gidiyor yahu :)

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı