Saarkadaş Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #1 Midas'ta hesap açmayı düşünüyorum güvenilir midir?
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.527 Çözümler 37 8 Şubat 2024 #2 Güvenilir.
Saarkadaş Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #3 ExellionTR dedi: Güvenilir. Genişletmek için tıkla... Kullanıyor musunuz
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.527 Çözümler 37 8 Şubat 2024 #4 Saarkadaş dedi: Kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır. Yatırımlarımı banka aracılığıyla yapıyorum fakat Midas bildiğim ve birçok kişinin kullandığı bir aracı kurum.
Saarkadaş dedi: Kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır. Yatırımlarımı banka aracılığıyla yapıyorum fakat Midas bildiğim ve birçok kişinin kullandığı bir aracı kurum.
Honda Civic FB7 Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 520 Çözümler 2 Yer Marmaris 8 Şubat 2024 #5 Saarkadaş dedi: Midas'ta hesap açmayı düşünüyorum güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Güvenilir yüksek miktarda paralarla yıllarca yatırım yaptım. Sayabileceğim eksi yönü yoktur.
Saarkadaş dedi: Midas'ta hesap açmayı düşünüyorum güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Güvenilir yüksek miktarda paralarla yıllarca yatırım yaptım. Sayabileceğim eksi yönü yoktur.
Saarkadaş Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #6 Honda Civic FB7 dedi: Güvenilir yüksek miktarda paralarla yıllarca yatırım yaptım. Sayabileceğim eksi yönü yoktur. Genişletmek için tıkla... Bilgilerimi rahatlıkla verebilirim yani değil mi?
Honda Civic FB7 dedi: Güvenilir yüksek miktarda paralarla yıllarca yatırım yaptım. Sayabileceğim eksi yönü yoktur. Genişletmek için tıkla... Bilgilerimi rahatlıkla verebilirim yani değil mi?
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.527 Çözümler 37 8 Şubat 2024 #7 Saarkadaş dedi: Bilgilerimi rahatlıkla verebilirim yani değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet bir sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum çok fazla kullanıcısı var, rahat olun.
Saarkadaş dedi: Bilgilerimi rahatlıkla verebilirim yani değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet bir sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum çok fazla kullanıcısı var, rahat olun.
ByOs Megapat Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 531 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #8 Kuzenim (yakın) kullanıyor ve uzun süredir videolarını vs. de izliyor. Ayrıca bahsettiğimiz çok popüler bir menkul değerler anonim şirketi.
Kuzenim (yakın) kullanıyor ve uzun süredir videolarını vs. de izliyor. Ayrıca bahsettiğimiz çok popüler bir menkul değerler anonim şirketi.
Honda Civic FB7 Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 520 Çözümler 2 Yer Marmaris 8 Şubat 2024 #9 Saarkadaş dedi: Bilgilerimi rahatlıkla verebilirim yani değil mi? Genişletmek için tıkla... Yıllardır kullanıyorum kesinlikle güvenilir. Banka olmadığı için herkes korkarak yanaşıyor ancak bankaların 2010'lardan kalmış eski menüleri yerine Midas'ın modern ve hızlı menüsünü tercih ediyorum.
Saarkadaş dedi: Bilgilerimi rahatlıkla verebilirim yani değil mi? Genişletmek için tıkla... Yıllardır kullanıyorum kesinlikle güvenilir. Banka olmadığı için herkes korkarak yanaşıyor ancak bankaların 2010'lardan kalmış eski menüleri yerine Midas'ın modern ve hızlı menüsünü tercih ediyorum.
Valeria Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 544 Çözümler 2 8 Şubat 2024 #10 Ekonomi, borsa üzerine bir işte çalışıyorum. Midas sektördeki en saygın firmalardan biri. Arkadaşlara katılıyorum.
Ekonomi, borsa üzerine bir işte çalışıyorum. Midas sektördeki en saygın firmalardan biri. Arkadaşlara katılıyorum.