Midas herhangi bir hissenin kâra gireceğini nereden anlıyoruz?

Şirketin bilançoları, teknik analiz, faiz oranları, yabancı yatırımcı oranları, spekülasyona maruz kalan bir hisse mi, gibi soruları harmanlayıp alınıp alınmamasına karar veriyorum ben şahsen. Yeni başlıyorsan büyük yatırım şirketlerin model portföylerini değerlendirebilirsin. Kulaktan dolma bilgiyle yatırım yapmanı önermem. İyi yatırımlar.

Şirketin bilançoları, teknik analiz, faiz oranları, yabancı yatırımcı oranları, spekülasyona maruz kalan bir hisse mi, gibi soruları harmanlayıp alınıp alınmamasına karar veriyorum ben şahsen. Yeni başlıyorsan büyük yatırım şirketlerin model portföylerini değerlendirebilirsin. Kulaktan dolma bilgiyle yatırım yapmanı önermem. İyi yatırımlar.

İstanbul borsada şu an önerdiğiniz 2-3 hisse var mı analizleri onlar üstunde kontrol edeceğim.

Cante, sasa, kaleser benim ağımda olan hisselerden birkaç tanesidir. Yatırım tavsiyesi değil bu arada bilgin olsun.

Sıkıntı yok tavsiyelerede açığım ve böyle bilgilere ve tavsiyelere ihtiyacında var.(şu anlık) tavsiyen olursa buradayım.

Bu arada ben uzun vadeli yapmayı planlıyorum yani al sat değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı