Midasbuy.com güvenli mi?

Ekrem_Abi

Decapat
Katılım
30 Aralık 2020
Mesajlar
174
Çözümler
1
Merhaba arkadaşlar bir 10 dk önce kardeşimin PUBG Mobile hesabına UC yüklemek için perDigital ile satın alma işleminde bulundum sonra Midasbuy.com adlı siteye girmemi söyledi, ID'yi girdim hesaba UC geldi sonra bir araştırma yaptım bazı kişiler Midasbuy.com'ın güvensiz olduğunu bilgi çaldığını hesap çaldığını söylemişler sizce bir şey olur mu? Kardeşim üzülmesini istemiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar bir 10 dk önce kardeşimin PUBG Mobile hesabına UC yüklemek için perdigital ile satın alma işleminde bulundum sonra Midasbuy.com adlı siteye girmemi söyledi, ID'yi girdim hesaba UC geldi sonra bir araştırma yaptım bazı kişiler Midasbuy.com'ın güvensiz olduğunu bilgi çaldığını hesap çaldığını söylemişler sizce bir şey olur mu? Kardeşim üzülmesini istemiyorum.

PUBG Mobile asla oynamam ama bildiğime göre midasbuy yetkili satıcı.
 
riskli denilen şey midasbuy adına "midasbuy1531","freeucmidas"gibi isimler alınıyor ve midasbuyun orjinal sitesinin birebir aynısını yapıyorlar (güven kazanmak için) çark veya ucretsiz ag karsılığı uc takası gıbı paneller koyuyorlar tıklayınca id ve bazen tel no istiyorlar verdikten sonra hesabına giriş yapman için facebook twitter google hesabı e postasını ve şifresini istiyorlar (bunu test etmek için eposta yerine küfür yazın şifreyede sallayın birşeyler eğer her türlü yanlış hatası vermiyorsa demekkki o site doandırıcı sitesidir) PEKİ BUNLARI NERDEN BİLİYORUM?=2 3 sene once çoğu hesabı kıskanırdım bende güzel itemler istiyordum karşıma instagramda ücretsiz firavun görünce sazan gibi atladım 1 hafta sonra başkaları girmeye başladı hesabıma sonra banlattılar hesabı AMA ANILARIM GİTTİ BEN ONA ÜZÜLDÜM:((
 

Geri
Yukarı