Ücretsiz Middle-Earth: Shadow of Mordor - Game of the year Edition ücretsiz

Çok ortalama kalan bir oyun serisi ama bu evrene olan aşkımdan bağımlısı olmuştum eğer siz de benim gibiyseniz keyifle oynanır.
Ortalama görüşünüze katılmıyorum oyun çok iyi :) Rahatlıkla Witcher 3 ile kapışır yani.

Şu oyunun güzelliğine bakın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ortalama görüşünüze katılmıyorum oyun çok iyi :) rahatlıkla Witcher 3 ile kapışır yani.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Seri olarak baktığımızda ortalama 1. oyun başarılı olsa da 2. oyun o başarıyı tutturamadı ve serinin kalitesini düşürdü yine de sadece 1. oyun olarak bakarsak yine Witcher 3 etmeyeceğinden eminim her iki oyunda da yüzlerce saatim var çünkü.

Ortalama görüşünüze katılmıyorum oyun çok iyi :) rahatlıkla Witcher 3 ile kapışır yani.

Tamam abartmaya gerek yok Witcher 3 ile kapışamaz da iyi bir oyun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon Prime eskisi gibi güzel oyun dağıtmaya devam ediyor da keşke Steam'den verseydi oyunu. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı