Samsung Watch saatler alınır mı?

Hocam az biraz araştırdım da şarzı memnun etmez beni gibi Watch4ün, şarz ettigimde 1 hafta kutusunda öylece dursun şarzı bitmeden haftada 1 gün ya kullanırım ya kullanmam,2500 fiyat bandında bataryası daha büyük bir cihaz var mı?

Hocam az biraz araştırdım da şarjı memnun etmez beni gibi Watch4'ün, şarj ettigimde 1 hafta kutusunda öylece dursun şarjı bitmeden haftada 1 gün ya kullanırım ya kullanmam, 2500 fiyat bandında bataryası daha büyük bir cihaz var mı?

Ben araştırdım öyle saat bu fiyat bandına bulamadım akıllı bilekliklere yönelin siz bence

Ben araştırdım öyle saat bu fiyat bandına bulamadım akıllı bilekliklere yönelin siz bence
Başkan saat koleksiyonumda 1 tane akıllı saat olsun diye bi araştırdım bilekliğe çok niyetim yok, akıllı saati de her gün kullanmayacağım zaten ayda yılda 1 ama şarz etme konusunda aşırı üşengeçliğim var. Fakat yapacak bisey yok Watch4 alacagım gibi 2. el temizini denk getirince.

Hocam az biraz araştırdım da şarjı memnun etmez beni gibi Watch4'ün, şarj ettigimde 1 hafta kutusunda öylece dursun şarjı bitmeden haftada 1 gün ya kullanırım ya kullanmam, 2500 fiyat bandında bataryası daha büyük bir cihaz var mı?

Huawei gibi markalara bakın hocam, bunun içinde Android olduğundan boştayken bile çok şarj yiyor. Kullanırken 2 hafta falan gidiyor şarjları.

Başkan saat koleksiyonumda 1 tane akıllı saat olsun diye bi araştırdım bilekliğe çok niyetim yok, akıllı saati de her gün kullanmayacağım zaten ayda yılda 1 ama şarz etme konusunda aşırı üşengeçliğim var. Fakat yapacak bisey yok Watch4 alacagım gibi 2. el temizini denk getirince.
Koleksiyonunuza bu gibi bir markayı katmak koleksiyona lüks giyim markalarının saçma sapan üretim saatlerini katmak gibi bir şey hocam. Akıllı saat katmak isterseniz Bütçenizi belirtmemişsiniz ama üst seviyede iseniz tag heurer connected olur bütçeniz daha düşük ise casionun protrek ve gshocklarının akıllı versiyonları var. Bazıları sadece bildirim gibi şeyleri gösteriyor bazıları komple akıllı.

Koleksiyonunuza bu gibi bir markayı katmak koleksiyona lüks giyim markalarının saçma sapan üretim saatlerini katmak gibi bir şey hocam. Akıllı saat katmak isterseniz Bütçenizi belirtmemişsiniz ama üst seviyede iseniz tag heurer connected olur bütçeniz daha düşük ise casionun protrek ve gshocklarının akıllı versiyonları var. Bazıları sadece bildirim gibi şeyleri gösteriyor bazıları komple akıllı.
Hocam koleksiyonumda da Casio, Lorus ve Q&Q gibi saatler yani alt sınıf ürünler çoğu koleksiyonere göre zayıf bi koleksiyon, quartz saatler yani. Ama kendi çapımda 11 saatim var 12li saat kutum var bi tane de akıllı saat olsun istiyorum.2 tane Casio edifice,3 tane Mtp,2 tane dijital retro modellerden,2 lorus,1 tane Q&Q ve bir adet de babama işyerinden hediye gelen Mosotti adında bir saat.Şuanlık böyle bir adet de akıllı eklemek istiyorum.

Son düzenleme:
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ha-ucuzu-yok-samsung-wacth-4-1288799825/detay 44mm bu sanırsam

Hiçbir şey yapmazsam 3-4 gün gidiyor ancak Wi-Fi falan kapalı olacak. 44mm ve classic modellerinde bu süre uzayabilir.

Evet ama 44mm alırsanız ekran gövde oranı arttığından kenardaki boşluklar daha az kötü durur. Ama dediğim gibi 4'ün 6 ya da 7 ile çok bir farkı yok eğer aktif olarak uygulamaları kullanmayacaksanız. Normal bir kullanıcı için yeterli ikisi de.

Hocam satıcıya sromam gereken sorular neler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı