Middle-Earth Shadow Of Mordor oynanmalı mı?

194929

Megapat
Dostlarım hepinize selam olsun öncelikle. Başlıkta da belirttiğim gibi bu oyuna başlamaya karar verdim. Oyunu Assassin's Creed'den fena çakmışlar orası ayrı. Zaten o yüzüme takıldı. Şimdi 3 sorum var.

• Sistemim bu oyunu yeterli düzeyde mi?
  • Ben orta dünya evreninden hiç anlamam. Ek bir şey öğrenmem gerekiyor mu?
  • Oynayan varsa on üzerinden kaç verir?
Sistem Özellikleri:
  • FX 8320
  • 8 GB Kingston 1600 MHz Bellek
  • M5a97 R2.0 Anakart
  • GT 420 Ekran Kartı

@Asım Demir @Akif @Silinen üye @NookumPie

@SypeR

Düşük ayarlarda oynayabilirsiniz gibi geliyor ancak pek zevk alır mısınız bilemem.
Ek bir şey öğrenmenize gerek yok oyunda her şey mevcut.
Çok oynamadım ancak daha fazla oynasam 10/8 verirdim herhalde.

Düşük ayarlarda oynayabilirsiniz gibi geliyor ancak pek zevk alır mısınız bilemem.
Ek bir şey öğrenmenize gerek yok oyunda her şey mevcut.
Çok oynamadım ancak daha fazla oynasam 10/8 verirdim herhalde.
İlgi gösterdiğin için teşekkür ederim.
Öncelikle oyun fena değil. 10 üzerinden 6 veya 7 veririm. Ekran kartın yetersiz ama.
Onu anlarım şimdi oyunu indirdim test için beğenirsem satın alacağım.

• Oyun ilgini çekiyorsa oynayabilirsin, bir sorun yok bence.
  • Oyunun evrenini araştırıp, bilgiler edinebilirsin.
  • Oynamadım, yorum yapamam.
  • Sistemin değil fakat ekran kartın giriş seviyesi kaldığı için grafik detaylarını çok fazla yükseltme. Oyun zevkini düşürür.

• Oyun ilgini çekiyorsa oynayabilirsin, bir sorun yok bence.
  • Oyunun evrenini araştırıp, bilgiler edinebilirsin.
  • Oynamadım, yorum yapamam.
  • Sistemin değil fakat ekran kartın giriş seviyesi kaldığı için grafik detaylarını çok fazla yükseltme. Oyun zevkini düşürür.
24 FPS altına düşmediği sürece oynanabilir bence.

• Ben orta dünya evreninden hiç anlamam. Ek bir şey öğrenmem gerekiyor mu?
  • Oynayan varsa on üzerinden kaç verir?
1-) Evren hakkında öğrenilmesi gereken çok önemli bir şey yok. İngilizce düzeyiniz iyi ise anlamanız gerekeni anlarsınız. Türkçe isterseniz hatırladığım kadarıyla Türkçe yama çıkarılmıştı.
2-) Bunu daha önce de forumdan birileriyle konuşmuştuk. Genellikle insanlar evrenin çok boş olmasından şikayet ederler. Ben nedense öyle düşünmüyorum oyun çok hoşuma gitti. 10 üzerinden 8 veya 9 verebilirim.

1-) Evren hakkında öğrenilmesi gereken çok önemli bir şey yok. İngilizce düzeyiniz iyi ise anlamanız gerekeni anlarsınız. Türkçe isterseniz hatırladığım kadarıyla Türkçe yama çıkarılmıştı.
2-) Bunu daha önce de forumdan birileriyle konuşmuştuk. Genellikle insanlar evrenin çok boş olmasından şikayet ederler. Ben nedense öyle düşünmüyorum oyun çok hoşuma gitti. 10 üzerinden 8 veya 9 verebilirim.
İlginiz için teşekkür ederim. Bir sorum var. Bu oyunun altyazı ayarı nerede? Türkçe yamayı kurdum fakat ayarı bulamadım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı