Hemen bakıyorum hocam.Link patlamış yeniden düzeltebilme gibi bir ihtimaliniz var mı acaba?
Tam kuramamış olabilirsiniz, çeviri ekibi kepenk indirdiği için sorma şansımız da artık maalesef yok. Kepenk indirmeden önce topluca bütün çevirilerini paylaşmıştılar bende tek tek paylaştım.Merhaba bende linkten indirdim çalıştırdım yamayı ama oyuna girdiğimde yama çalışmıyor dil hala İngilizce olarak gözüküyor neden olduğunu biliyor musunuz acaba?
Link düzeltildi.Link patlamış yeniden düzeltebilme gibi bir ihtimaliniz var mı acaba?
Hemen bakıyorum hocam.
Tam kuramamış olabilirsiniz, çeviri ekibi kepenk indirdiği için sorma şansımız da artık maalesef yok. Kepenk indirmeden önce topluca bütün çevirilerini paylaşmıştılar bende tek tek paylaştım.
Link düzeltildi.
Çalışıyor, şu an Google'da sorun olduğu için link geç yükleniyor ve yama sahibiyle alakalı değil.Link açılmıyor.
Çalışıyor, şu an Google'da sorun olduğu için link geç yükleniyor ve yama sahibiyle alakalı değil.
hocam denedin mi çalışıyor muOkey o zaman birazdan denerim.
Hocam denedin mi çalışıyor mu?
Teşekkürler akşam eve geçince deneyeceğim.
Yama çalıştı şu an sorun gürünmüyor vallahi çok sağ ol ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.