Xbox Middle-earth™: Shadow of war™ nihai sürüm 32,81 TL

kaya4136

Hectopat
Daha fazla  
Xbox tarafından yapılan kampanyalarda dikkatimi çeken oyunları paylaşıyorum.

Ayrıca daha önce Amazon Gaming tarafından standart paketi ücretsiz verilen oyunun tüm DLC'lerinin ve genişletme paketlerinin olduğu versiyonu almak isterseniz tavsiye edebilirim.
Middle-earth™: Shadow of war™ nihai sürüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, nihai sürümü aldım bu sadece genişletme paketi mi? Ana oyun olmadan çalışmaz mı? Bunu çalıştırmak için ana oyunu alınır mı?
90 GB indirip denemek zor geldi bilen var mıdır aranızda?
Ana oyun 180 TL gözüküyor.

Arkadaşlar merhaba, nihai sürümü aldım bu sadece genişletme paketi mi? Ana oyun olmadan çalışmaz mı? Bunu çalıştırmak için ana oyunu alınır mı?
90 GB indirip denemek zor geldi bilen var mıdır aranızda?
Ana oyun 180 TL gözüküyor.

1-hem ana oyun hem DLC bulunduruyor bu paket.
2- kesinlikle tasviye ederim, eğer Lord of Rings seviyorsanız kaçırmayın derim. Aksiyon ve sinematikler bayağı iyi. Boss savaslari hem zorlu hem keyif verici.
3-sadece ana oyunu almak isterseniz Game of year Edition sürümü 13 TL'ye satılıyor hocam bir bakın isterseniz.

1-hem ana oyun hem DLC bulunduruyor bu paket.
2- kesinlikle tasviye ederim, eğer Lord of Rings seviyorsanız kaçırmayın derim. Aksiyon ve sinematikler bayağı iyi. Boss savaslari hem zorlu hem keyif verici.
3-sadece ana oyunu almak isterseniz Game of year Edition sürümü 13 TL'ye satılıyor hocam bir bakın isterseniz.
link atar mısın ?

Link atar mısın?

Hocam kusura bakmayın yanlış bilgilendirmişim. Bu bahsettiğim linkteki "Shadow of Mordor". Shadow of War'ın hikaye olarak öncesi ve hem mekanik hem de kalite olarak 2-3 gömlek daha üst bir oyun. Bütçeniz varsa ikisini de toplam 48 TL civarına alıp ilk önce Mordordan başlayıp sonra War la seriyi bitirebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı