Mide bulantısı geçmiyor

Makaleler
5
Daha fazla  
Sabahtan beri mide bulantim vardi, okula giderken otobuste kendimi cok kotu hissettim ve aniden indim. Yaklasik 1 saat falan oldu ve yurumeye basladim. Yurudugum zaman bulantim azaliyor ama her durdugumda, oturdugumda midem tekrar bulanmaya basliyor. Bir zaman sonra kusacak oluyorum ve tekrar yurumeye baslayinca geciyor. 1 saattir durmadan yuruyorum ve eve gitmek istiyorum. Suan asfalt kenarinda yururken yaziyorum, evim 9KM kadar uzak bir yerde. Daha once bu mesafeyi keyfiyen yurumustum ve 2 saat surmustu. Durakta durursam muhtemelen otobuste kusacagim. Mide bulantim kusmadan nasil gecer?

Hocam emetofobi diye fobim var, kusma ve kusuk fobisi. Kusmaktan dusmanim gibi nefret ediyorum. Kusan birisini gormesem ve bana birinin kustugunu soylerseniz bile midem bulanmaya basliyor.

Anladım hocam, yine de kusmaya yakınlaştıysanız içeride tutmaya çalışmayın kusmaya çalışın.

mideniz bulanınca sorgusuz direkt limonlu su ve kahve limon için 30-40 dakika sonra ne olduğunuzu bile unutursunuz çok etkili yöntem ilaçsız doğal tedavi ne zaman karnım ağrısa midem bulansa sadece ikisini içerek 2.güne hiç bir şey olmamış gibi kalkıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı