Mide bulantısı ve kusma evde nasıl tedavi edilebilir?

z7y_michael

Decapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, son 2 gündür kusma ve mide bulantısı yaşıyorum. Biraz üşüttüm sanırım evde tedavi için öneri alabilir miyim? Evde tekim doktora gidecek yaşım tutmuyor ailem yanımda değil. Teşekkürler.

Saglik ocagina gidersen yardimci olurlar yaş sorun degil. Çözüm için mideni tutacak ve rahatlatacak temiz yiyecekler tuketmen lazım. Bol meyve sebzenin yanında patates püresi vs. Sosis, salam tarzı işlenmiş ürünlerden uzak dur. Ayrıca hava almaya çalışın evde odada tıkılı kalmayın.

Mide bulantısı ilacı, iştahsızsan bile çorba iç. Ateşini kontrol et ateşin var ise doktora gitmen lazım, ateşin yoksa iyi beslenme, dinlenme gerekli. Yediğin bir şey de dokunmuş olabilir sadece tek eksik bu ise. Sağlık ocağına git ebeveynin olmadan da bakabilirler

Saglik ocagina gidersen yardimci olurlar yaş sorun degil. Çözüm için mideni tutacak ve rahatlatacak temiz yiyecekler tuketmen lazım. Bol meyve sebzenin yanında patates püresi vs. Sosis, salam tarzı işlenmiş ürünlerden uzak dur. Ayrıca hava almaya çalışın evde odada tıkılı kalmayın.
sorun şu ki yediğim herşeyi ayıptır söylemesi geri çıkarıyorum (kusma) su dahil

Technopat Haberler

Geri
Yukarı