Mide bulantısının sebebi nedir?

fallxry

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, birkaç gündür midem bulanıyor. Dün de bayağı bulandı. Erken kalkıyorum okula gitmek için, kahvaltı etmiyorum bazen ama eve geldiğimde kahvaltı ettiğimde mide bulantısı hala geçmiyor. Bugün de başladı, sebebi nedir? Doktora gitmeli miyim?

Gitsen iyi olur biz bilemeyiz çok genel bir terim mide bulantısı eğer detaylı açıklama yaparsınız bile internet sitelerine göre bende beyin tümörü vs. her şey var belki de vardır bilmiyorum ama yoktur herhalde siz doktora gidin yine de.

Cinsiyet? Hamile olabilirsiniz.
Dostum Gay değilim :D Şaka yapyorum erkeğim.
Gitsen iyi olur biz bilemeyiz çok genel bir terim mide bulantısı eğer detaylı açıklama yaparsınız bile internet sitelerine göre bende beyin tümörü vs. her şey var belki de vardır bilmiyorum ama yoktur herhalde siz doktora gidin yine de.
Baş dönmesi vs. felanda oluyor.

Cinsiyet? Hamile olabilirsiniz.
1615905333081.png

Peki.

Sağlık forum başlığının altına doktor üye harici yazmak yasaklanmalı bence. Adam sırf yazmak için yazıyor, doktora görün diyor. Fikriniz yoksa yazmayın o zaman. Evet tavsiye verebilirsiniz doktora git diye ama sadece doktora git diye mesaj atmak çok mu yardımcı oluyor? Adam bunu düşünemiyor mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı