Mide şişkinliği sorunu

alperkrt17

Hectopat
Hemen konuya gireyim spor yapıyorum günde yemem gereken besinler var ve oruç tutmaya başladım malum ramazan. Ezandan 1 dk önce 40 gr civarı yulaf ve muzun kalmıştı hepsini 1 dakikada yemeye çalıştım su ile destek oluyordum. Tüm yulaflar bitti nefes almadan direkt 1 bardak suyu kafama diktim bitirince öyle bir acı vardı ki midemde kambur duruyordum. Aynaya bir baktım karnım hamile karnı gibi olmuş. Şu an bile hala öyle bir acı var ki yatakta bir pozisyon buldum öyle yatıyorum şu an. Sizce bir şey olmuş mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
E yani o kadar besini bünyen daha ayılmamışken mideye hızlıca indirince biraz hazım ve sindirim problemi yaşaman doğal bence:) Bugün artık iftara kadar dinleneceksin mecbur. Fakat bir daha bu şekilde yapma bence. Çünkü sahur anında zaten metabolizma bile "noluyo ya, ne bu kargaşa" halinde oluyor resmen:)

Aynen geçtim yatağa bir sağa bir sola yattım en son geçmişti. Şimdi bir sıkıntı yok öyle bir acıydı ki Allah kimseye yaşatmasın :D Birazda tembelliğimden başıma geldi o kadar zamanda yemedim yemedim hepsi sıkıştı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı