Midem yanıyor

Şu anlık dışarı çıkamam. Ama yarın dinmezse alırım.

Hocam tek seçenek o agriyi kafaya takmamaya calisip uyumayi denemek.

Mide yanması uyutmaz ve ilaç almadan çok nadir geçer hocam. Süt falan fayda etmez. Sadecd gavicon, rennie, talcid gibi mide ilaçları etki eder.

Ne bileyim hocam en son benimki süt içtikten sonra bayağı bayağı dinmisti bende uyuyabilmistim.

Bende reflü vardı yoğun derecede. Hatta bir keresinde modemden ağzıma yemek bile gelmişti. Endoskopi vs oldum ve tek çare gaviscon oldu. Günde 3 defa gaviscon alıyordum. Şimdi çok nadir 1 defa yanınca alıyorum. Yani reflü doğal yolla geçen bir şey değil. Ayrıca ömür boyu sürer. Tek çaresi ilaç. Geçmesini beklerseniz acıdan kıvrandırır adamı. Komşulariniza falan sorun bari.Belki onlarda vardır

Bende reflü vardı yoğun derecede. Hatta bir keresinde modemden ağzıma yemek bile gelmişti. Endoskopi vs oldum ve tek çare gaviscon oldu. Günde 3 defa gaviscon alıyordum. Şimdi çok nadir 1 defa yanınca alıyorum. Yani reflü doğal yolla geçen bir şey değil. Ayrıca ömür boyu sürer. Tek çaresi ilaç. Geçmesini beklerseniz acıdan kıvrandırır adamı. Komşulariniza falan sorun bari.Belki onlarda vardır
Bendede sanırım reflü değil de ülser var midemde. Hamur işleri yiyince dokunuyor. İlk başlarda ülser için doktorun verdiği ilaçları kullanmıştım ama bitince devam etmedim. Hamur işleri yiyince hala dokunuyor ve midem yanıyor. Bu ülseri bitirmek mümkün mü acaba veya ilerler mi? Yoksa Talcid kullanayım geçeyim mi midem yanınca?

Benim mideye kamerayla bakmışlardı ve bir yara gibi bir şey vardı, işte ülser sanırım. Bu yaranın iyileşmesi mümkün mü acaba? Talcid ile olacak iş değil ama sanmıyorum, talcid geçici çözüm.

Hocam geçmiş olsun. O kısmı ben bilmiyorum çünkü bende yara yoktu, aşırı derece asit ve benek benek noktalar vardı gastrit ve reflü dedi doktor. Sizin durumunuz ile ilgili bir şey diyemem ancak tek tavsiyem benim gibi sigara içiyorsanız bırakın ve kesinlikle gazlı içecekler tüketmeyin, maden suyunu bile suyla karıştırıp tüketin. Aşırı baharat, yağ ve acıdan kesinlikle uzak durun heleki acıdan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı