Midex H-H gitar alınır mı?

HankSchrader

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X 6 Çekirdek 12 Threads

RAM: 16 GB DDR4 / DirectX sürümü: DirectX 12

Ekran kartı: GIGABYTE RTX 4060 Ti 16 GB

Anakart: GIGABYTE A520 M K V2
Selamlar. İnternette elektrogitar ararken bu gitarla karşılaştım. Kendisinde tremolo kolu bulunuyor bundan dolayı akort kaçırmasından korkuyorum. Gitarda yeniyim, bu yüzden pek bir bilgim yok. Alınır mı? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tremolo kolu olması akort kaçırmasına sebp olmaz. Sizin gitarı kontrolsüz ve ayarsız kullanmanız ona sebep olur. Ayrıca her gitar akord kaçırır, Doğal bir şey.
Midex yeni başlayacaksanız işinizi görür. ileri seviyelerde orta segment bir gitara geçiş yaparsınız.

Selamlar. İnternette elektrogitar ararken bu gitarla karşılaştım. Kendisinde tremolo kolu bulunuyor bundan dolayı akort kaçırmasından korkuyorum. Gitarda yeniyim, bu yüzden pek bir bilgim yok. Alınır mı? Şimdiden teşekkürler.

midex alinmaz. butcen bu kadar mi acaba? daha ustune cikabilirsen ibanezin hh gitarlarina bakmani oneririm, 2. el de alabilirsin.

midex alinmaz. butcen bu kadar mi acaba? daha ustune cikabilirsen ibanezin hh gitarlarina bakmani oneririm, 2. el de alabilirsin.
Hocam bütçe 10 bin, fakat amfi de alacağım için Ibanez alırsam bir süre amfisiz kalacak. Birkaç hafta amfisiz sorun olmazsa Ibanez satın alabilirim.

Hocam bütçe 10 bin, fakat amfi de alacağım için Ibanez alırsam bir süre amfisiz kalacak. Birkaç hafta amfisiz sorun olmazsa Ibanez satın alabilirim.
ibanez al direkt hic dusunme bile, midexler acayip kotu. amfisiz idare edersin bence, ilk basta clean calmak zaten seni gelistirir. amfi sectin mi?

ibanez al direkt hic dusunme bile, midexler acayip kotu. amfisiz idare edersin bence, ilk basta clean calmak zaten seni gelistirir. amfi sectin mi?
Yok hocam daha seçmedim. Gitarı aldıktan sonra seçeceğim.

Eğer Japon made ibanez almadıysan senin gitarın da iyi değil :)
İkisi de başlangıç seviyesi.
Hoca midex ne? Tambur gibi perde düzeni var. Hadi yeni başlayan biri komşusunun kulağını mahveder neysede adam entonasyonsuz, özensiz ölçülmeden perde çakılmış gitarla kendi kulağınıda mı mahvetsin?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı