Enes Yılmaz3622 Yoctopat Katılım 2 Aralık 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2021 #1 Ablam piyano dersi alıyor ben de bilgisayarımda kullanmak istiyorum. MIDI klavyeler bilgisayar olmadan bağımsız çalışabilir mi? Ses çıkarır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2021
Ablam piyano dersi alıyor ben de bilgisayarımda kullanmak istiyorum. MIDI klavyeler bilgisayar olmadan bağımsız çalışabilir mi? Ses çıkarır mı?
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.380 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 5 Aralık 2021 #2 Hayır, çıkaratmaz. Artı 0 Eksi
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 5 Aralık 2021 #3 Sadece klavye ise çıkarmaz. MIDI destekli ORG vs. ise çıkarabilir. Eğer iPad varsa adaptör ile GarageBand üzerinden kullanılabilir. Artı 0 Eksi
Sadece klavye ise çıkarmaz. MIDI destekli ORG vs. ise çıkarabilir. Eğer iPad varsa adaptör ile GarageBand üzerinden kullanılabilir.