N no1degilha11 Zeptopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Mayıs 2022 #1 Mıdı klavye üzerindeki tuşlara neden harf yazıyorlar, birkaç beat yazan kişinin midi klavyelerinde gördüm bende yeni kullanmaya başladım merak ettim. Sanırım bir kolaylık sağlıyor. Ama tam olarak nedenini anlamadım.
Mıdı klavye üzerindeki tuşlara neden harf yazıyorlar, birkaç beat yazan kişinin midi klavyelerinde gördüm bende yeni kullanmaya başladım merak ettim. Sanırım bir kolaylık sağlıyor. Ama tam olarak nedenini anlamadım.
Çözüm CinarYilmaz 11 Mayıs 2022 Yabancilar 'Do, Re, Mi, Fa, Sol, La, Si' yerine 'C, D, E, F, G, A, B` kullaniyorlar, bu yuzden.
CinarYilmaz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 11 Mayıs 2022 #2 Yabancilar 'Do, Re, Mi, Fa, Sol, La, Si' yerine 'C, D, E, F, G, A, B` kullaniyorlar, bu yuzden. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS N no1degilha11 Zeptopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Mayıs 2022 #3 CinarYilmaz dedi: Yabancilar 'Do, Re, Mi, Fa, Sol, La, Si' yerine 'C, D, E, F, G, A, B` kullaniyorlar, bu yuzden. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
CinarYilmaz dedi: Yabancilar 'Do, Re, Mi, Fa, Sol, La, Si' yerine 'C, D, E, F, G, A, B` kullaniyorlar, bu yuzden. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.