Saatçi 2 liraya satıyordu ben gittim kaliteli olsun diye Migros'dan 10 katı vererek Duracell düğme pil aldım ve 3D gözlüğe taktığımda şarjının bitik olduğunu gördüm diğerinde sorun yoktu ama 1 filmde şarj %10 kaldı böyle bir rezillik yok, 2. de sorunlu çıktı neyse sinirlendim gittim Migros'a kasiyere dedim böyle böyle durum var iade başlatıyordu bir eleman geldi sordu ona pil iade ve değişim yok dedi, ben de 10 katı fazla veriyoruz kaliteli olsun diye bozuk çıkıyor ve iade yok diyorsunuz? O zaman garantiye gönderin diyecektim ki fazla muhatap olmadım sonuçta gerek yok çünkü kasiyerle teknik konuya girmenin anlamı yok onun kapasitesi ve bilgisi belli.
Mağazadan çıkarken fişin arasına pilleri koydu verdi bana ne olsa iyi? pilleri çıkışta düşürmüşüm ve bulamadım. Dün aradım Duracell müşteri destek hattını kadın bağıra çağıra konuşuyor bir tuhaf kafayı yemişler,
neyse anladım dedi haklısınız özür dileriz bizde size döneceğiz dedi ve adresimi aldı. Bugün aradım döneceğiz dediniz dönmediniz ben pil alacağım ihtiyacım var sizi bekliyorum dedim. Bana ya size dün zaten oluşturulmuş siz neyi soruyorsunuz falan filan bildiğin dırdır saydırıyor
ben dedim sakin ol ne yapıyorsun yavaş ya dedim baktım kafayı yemiş salmış hiç takılmadım bile herkes kafayı yemiş ülkede, sonra ne zaman gelecek dedim bana gelecek ayın ilk haftasından sonra yani 1 ay sonra dedi bende ya sen ne diyorsun dalga mı geçiyorsun dedim, bizde prosedür böyle ben yollamıyorum dedi bende böyle diyen bir çalışanın olduğu şirketten bir şey istemiyorum piliniz sizde kalsın dedim kapattım zaten 20 lira için 1 ay pil mi beklenir.
En çok sinir olduğum nokta pilleri kaybettim pilsiz kaldım tamamen rezil komedi.
İşin özeti Duracell diye almayın reklamla markayı şişirmişler başka bir şey yok ve bozuk çıktı mı iade, garanti, muhatap hiçbir şey yok. Zaten şikayetleri okuyorum pilleri akıtıp cihazları bozuyor tamamen rezil bir firmaymış. İnternet'te kargo dahil 12 lirayken Migrosun 20 liraya satması da geldiğimiz noktayı gösteriyor, çünkü küçük şehirde alternatifin yok mecburen alacaksın biliyorlar sahtekarlar. Yine kısa anlatayım dedim özet geçtim roman oldu umarım pil alacak kişilere faydası olur, Duracell düğme pilleri alarm anahtarı, 3D aktif gözlük vb. güç tüketen şeyler için alıyorsanız almayın çünkü adı var kendisi yok. Düğme pil alacaklara GP CR serisini tavsiye ediyorum, 5 tanesi 10 lira ve Duracell'den 100 kat daha güçlü ve dolu geliyor.
Mağazadan çıkarken fişin arasına pilleri koydu verdi bana ne olsa iyi? pilleri çıkışta düşürmüşüm ve bulamadım. Dün aradım Duracell müşteri destek hattını kadın bağıra çağıra konuşuyor bir tuhaf kafayı yemişler,
En çok sinir olduğum nokta pilleri kaybettim pilsiz kaldım tamamen rezil komedi.