Migros Steam cüzdan kodu kalktı mı?

MustafaY7ce

Decapat
Daha fazla  
Bugün Migros'a gittim. Kredi kartı kullanma iznim bu yüzden harçlığımı birktirmiştim Steam cüzdan kodu alacaktım. Sonra cüzdan kodu alacağımı söyleyince "kodlarımız artık yok." dedi. Bu geçici mi, yoksa kalıcı mı bilmiyorum. Kalıcı ise nakit cüzdan kodu albileceğim BİM veya D&R book hariç market var mı?

Bugün Migros'a gittim. Kredi kartı kullanma iznim bu yüzden harçlığımı birktirmiştim Steam cüzdan kodu alacaktım. Sonra cüzdan kodu alacağımı söyleyince "kodlarımız artık yok." dedi. Bu geçici mi, yoksa kalıcı mı bilmiyorum. Kalıcı ise nakit cüzdan kodu albileceğim BİM veya D&R book hariç market var mı?

Direk Papara tarzı kart çıkar. 18 yaş altıysan veya düzenli gelirin yoksa veya üniversite öğrencisi değilsen kredi kartı çıkaramazsın zaten. Fakat çoğu banka, banka kartı veriyor. Yükledikçe para harcayabiliyorsun.

Yalan daha 5 gün önce aldım.

Hocam ben geçenlerde Migros'ta denk geldiğimi hatırlıyorum ve geçici bir durum olduğunu düşünüyorum ayrıca bir ara Carrefour da da vardı oraya da bakabilirsiniz.

Direk Papara tarzı kart çıkar. 18 yaş altıysan veya düzenli gelirin yoksa veya üniversite öğrencisi değilsen kredi kartı çıkaramazsın zaten. Fakat çoğu banka, banka kartı veriyor. Yükledikçe para harcayabiliyorsun.

Yaşım 13.zaten Steam 13 yaş ve üzeri için.

Yalan daha 5 gün önce aldım.

5 gün önce çalışıyordu ama şimdi çalışmadığını söylediler.

İki ihtimal var birisi kasıyer uğraşmamıştır ya da geçici süreliğine stok bitmiştir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı