michaelscofield
Hectopat
Sağolun hocam sizede.Afiyet olsun o zaman. İyi akşamlar.
Sağolun hocam sizede.Afiyet olsun o zaman. İyi akşamlar.
Sildim.Baklava gibi
Annem şimdi yaptı nasıl olmuş? Tadı güzel bu arada. Keşke yanında dondurmada olsaydı ama yapacak bir şey yok.Eki Görüntüle 2210681
Akbank kartımla almaya çalışıyorum 3D Secure'a yönlendiriyor ama kod gelmiyor. Kod gelen numara telefonum kesin eminim. Sebebi nedir kampanyayla alakalı mı?
TEB kartıyla aldım geldi kod. Akbankta bir sorun var sanırım. Juzdan'da indirdim onu kurarken doğrulama kodu da geldi kurulum için ama uygulamadan da onaylayamadım. Error has occured diyor 3D Secure ekranı gelip SMS/Juzdan seçimi yapınca.Ben Yapı Kredi üzerinden aldım direkt geldi. Telefonu aç kapat yap düzelir belki.
300 TL'ye Alanya'da bile tam 4 tane lahmacun geliyor. Gayet de yenir.Yeter de yani 300TL sonuçta hamburger falan yenmez mi? 2-3 tane tantuni mi yiyeyim onu diyorum hocam.![]()
Alanya restoran önerisi var mıdır hocam yakalamışken sorayım.300 TL'ye Alanya'da bile tam 4 tane lahmacun geliyor. Gayet de yenir.
Mahmutlardayım ben, zurna için ye tat bak döner Alanya'da açık ara yediğim en iyi zurna. Lahmacunu da sultan pideden alıyorum. Alanya merkez için bildiğim çok iyi bir restaurant var o da yükseller ancak oba şubesi değil merkez şube.Alanya restoran önerisi var mıdır hocam yakalamışken sorayım.
Kaç tane adana dürüm geliyorsa yiyebilirsin. Mis.Ne yenebilir? Öneri var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.