Migros'ta çalışma koşulları nasıl?

847445

Picopat
Şu an okuyorum ve part time olarak Migros'ta çalışmayı düşünüyorum koşullar nasıl acaba? Yol parası yemek parası nasıl mesela bir miktar Migros'tan alışveriş hakkımız var mı? Çalışan biri varsa bilgilendirir ise sevinirim.

Aylık size 2000TL’lik hediye kart çeki veriliyor. Yol masrafı yok ancak alışverişlerinizi bu kart ile yapabilirsiniz. Onun haricinde vardiyalı çalışanları var Sabah kasiyerleri 9 da başlarlar ve Öğleden sonrası başkaları akşam vardiyasına kalır.

Aylık size 2000TL'lik hediye kart çeki veriliyor. Yol masrafı yok ancak alışverişlerinizi bu kart ile yapabilirsiniz. Onun haricinde vardiyalı çalışanları var sabah kasiyerleri 9 da başlarlar ve öğleden sonrası başkaları akşam vardiyasına kalır.

Bu kart sadece migrostamı geçerli?

Aylık size 2000TL’lik hediye kart çeki veriliyor. Yol masrafı yok ancak alışverişlerinizi bu kart ile yapabilirsiniz. Onun haricinde vardiyalı çalışanları var Sabah kasiyerleri 9 da başlarlar ve Öğleden sonrası başkaları akşam vardiyasına kalır.
Yeni başlayan birisini hemen kasaya verirlermi ?

Bu kart sadece migrostamı geçerli?

Yeni başlayan birisini hemen kasaya verirlermi ?
Evet yalnızca migros’ta geçerli ilk başta reyon dizer depoda koli taşırsınız ürün sayımı olur.

Anladım hocam teşekkürler peki ürün sayımı oluyor mu ve sayımda eksik ürün çıksa maaşımızdan kesilme durumu oluyor mu?

Yok ürünler tedarikçi tarafından getirildiği için 1 2 eksik çıkarsa problem olmuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı