Gıda Migros'tan 400TL ve üzeri Algida siparişinde 200TL indirim

Daha fazla  
Sadece bugün için geçerli. Stok yapmayı seviyorsanız bakabilirsiniz. Migros ilk defa gerçekten güzel bir indirim yapmış. Kaçırmayın derim.

Ulan hatırlardımda, 2012-2015 yıllarıydı, arkadaşımla bakkala gider 5 liraya magnum alırdık.
O zamanlar orta 1. sınıftaydım. haftalık 10 lira harçlık alıyordum bi kıza gel magnum yiyelim demiştim ordan muhabbeti uzattık sew olmuştuk beyaz bademdi hala hatırlarım :D

Askerde 2 lira magnum yerdik orada yarı fiyatına oluyordu hey gidi günler magnum yemekten canım sıkılmıştı :D
Şu yarı fiyat muhabbetine arkadaş 6 ay askerlikte 15 kilo alıp geldi bi geldi elemanı tanıyamadık sakallar gitmiş 15 kilo gelmiş evrim geçirdi herif. Kaloriferci idim yapacak iş yoktu kek bisküvi falan alıp oturuyoduk arkadaşla bütün gün diyordu.

Şu zımbırtıdan yiyen var mı nasıl tadı.

1745161425228.png

O zamanlar orta 1. sınıftaydım. Haftalık 10 lira harçlık alıyordum bir kıza gel magnum yiyelim demiştim oradan muhabbeti uzattık sew olmuştuk beyaz bademdi hala hatırlarım :D

Şu yarı fiyat muhabbetine arkadaş 6 ay askerlikte 15 kilo alıp geldi bir geldi elemanı tanıyamadık sakallar gitmiş 15 kilo gelmiş evrim geçirdi herif. Kaloriferci idim yapacak iş yoktu kek bisküvi falan alıp oturuyorduk arkadaşla bütün gün diyordu.

Eskiler ne güzeldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı