- Makaleler
- 23
Iste o yüzden olsa idim dedim sevgili @Silinen üye 
Dediğim gibi, sorumluluk almak, taşımak istemiyorum. (Tecnopat gibi bir Sosyal'de yetkili olmak için; disiplinden asla taviz vermemek gerek, ama ben öyle değilim, fazla yumuşak yüzlüyüm.)Yetkiyi geri çeviren ilk insansınız biliyorsunuz değil mi?![]()
İstanbul'da yaşamadığımdan henüz ofise uğrayamadım. Çoğunlukla evden çalışıyorum.Sonra nasıl yetkili oldunuz? Ofise mi gittiniz?
Akıl yaşta değil baştadırÖzel değilse yaşını sorabilir miyim ?@MF
Hocam bence hiçbir bilgi vermeyin gizli kalsın. En azından ben sizi ve böyle daha çok seviyorum.Görüşleriniz için teşekkürler. Kullanıcılar da biliyor ki cezaların amacı bu güzide ortamın sürdürülebilir kılınmasını sağlamaktır. Kullanıcılara ban atalım diye can attığımızdan değil
İstanbul'da yaşamadığımdan henüz ofise uğrayamadım. Evden çalışıyorum.
Akıl yaşta değil baştadırYine de merak ediyorsunuzdur muhtemelen ama çoğumuz genciz sonuçta.
@Silinen üyeGenelde sorulara iyi cevap veren, kurallara uyan, araştırmacı olan, cevap verdiği konuyu takip edip sorunu çözmeye çalışan üyelere yetki vermeye çalışıyoruz. Mesela birine yetki verecek olsam o şu anda @Silinen üye olurdu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.