Bende boks maçlarına ilgili değilim. Ama dediğim gibi böyle bir maçı izleme fırsatı gelmez bir daha. Maçtan sonra kesin izleyebiliyorsundur maçı. Zaten Netflix'te yayınlanacak açar izlersin oradan.
Bildiğiniz üzere gece mike tyson vs jack paul maçı var. Ve bende maçı izlemek istiyorum. Maç internette TSI ile 4 de başlayacak yazıyor ama saat 6-7 gibi başlayacak diyenler de var. Ben daha önce boks maçı izlemedim o yüzden sistem nasıl işliyor bilmiyorum. Maçı kaçırmak istemiyorum. Saat kaç gibi kalkayım.
Yıllarca önce Mike Tyson'ın hapisten çıktıktan sonra çıktığı ilk maçıydı. 1995 sanırım. Maçı Cine 5 veriyordu ve çocuktum, sabahın köründe kalkmıştım izlemek için. Cine 5 üye olmayanlara ilk 2 dakikadan sonra yayını kapatıyordu (şifreliyordu buzlama gibi bir filtreyle görüntüyü ve sesi bozuyordu). Ama ben maçın tamamını izlediğimi hatırlıyorum çünkü 89. Saniyede maç bitmişti Maç başlar başlamaz sağlı sollu adami dövmeye başlamıştı. Ama sonra kariyerini iyi yönettiğini pek düşünmüyorum bu akşamki maçı da parasız kaldığı için yapacağı belli.
Mike Tyson’un parası falan bitti sanırım. Efsane diyoruz eyvallah ama bu gece rezil olma ihtimali de var. E alacağı para rezil olmasına değecek bir para tabii.
4 gibi başlicakmış sanırımda baya şov vs. olur 6 ya yakın başlar diyenler var, bence jake paul kazanacak ama gönüller mike tyson diyor hocam. Editten anlayan arkadaşlar şu mike tyson editine bir eleştiri yaparsa sevinirim:
4 gibi başlacakmış sanırımda bayağı şov vs. olur 6 ya yakın başlar diyenler var, bence jake paul kazanacak ama gönüller mike tyson diyor hocam. Editten anlayan arkadaşlar şu mike tyson editine bir eleştiri yaparsa sevinirim:
Hocam gece gece uykudan kalkacaksınız. Yarım saatte de bir elinizi yüzünüzü yıkar ayılırsınız, atıştırmalık bişeyler falan ayarlarsınız diye dedim. Siz bilirsiniz. 3.59'da kalkın o zaman.