Mike Tyson vs Jack Paul maçı ne zaman başlıyor?

İtebilirdi tokat fazla oldu bence. Adice bir hareket. Ayağına basmanın karşılığı bu olmamalı.

UFC bayağı keyifli. Pazar jon jonesun maçı var. Tek Türk ibo aslanda mücadele ediyor. En son maçı vardı.

Kanka haklısında jake bayağı kışkırtmaya çalışıyordu adamı bayağıdır. Onların üstüne garip hareketler yapıp ayağına basınca patladı adam. Günümüzde sakin davransada eski mike sakin birisi değildi. Sinirlenince tutamamıştır kendisini.

Hocam gece gece uykudan kalkacaksınız. Yarım saatte de bir elinizi yüzünüzü yıkar ayılırsınız, atıştırmalık bişeyler falan ayarlarsınız diye dedim. Siz bilirsiniz. 3.59'da kalkın o zaman.
Hocam şaka yaptım zaten niye bu kadar ciddiye aldınız bunu ?

Kanka haklısında jake bayağı kışkırtmaya çalışıyordu adamı bayağıdır. Onların üstüne garip hareketler yapıp ayağına basınca patladı adam. Günümüzde sakin davransada eski mike sakin birisi değildi. Sinirlenince tutamamıştır kendisini.
O kadar yaklaşırsan refleksin iyi olacak o zaman, kaçamadı belki de yemek istedi :)

Aklıma şu geldi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cumartesi TSİ 04.00’te başlayacak. Gerçek bir dövüş olacağına %100 emin olsam uykumu feda ederdim, ama yine de edeceğim gibi görünüyor.

O kadar yaklaşırsan refleksin iyi olacak o zaman, kaçamadı belki de yemek istedi :)

Aklıma şu geldi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence tokat yemeyi beklemiyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı