Mike Tyson vs Jack Paul maçı ne zaman başlıyor?

Kanka haklısında jake bayağı kışkırtmaya çalışıyordu adamı bayağıdır. Onların üstüne garip hareketler yapıp ayağına basınca patladı adam. Günümüzde sakin davransada eski mike sakin birisi değildi. Sinirlenince tutamamıştır kendisini.

Hocam gece gece uykudan kalkacaksınız. Yarım saatte de bir elinizi yüzünüzü yıkar ayılırsınız, atıştırmalık bişeyler falan ayarlarsınız diye dedim. Siz bilirsiniz. 3.59'da kalkın o zaman.
Hocam şaka yaptım zaten niye bu kadar ciddiye aldınız bunu ?

Hocam o gun icin belirlenen bir program var, yani sadece mike tyson Mac'i degil 2-3 Mac daha var ve genelde en heyecanli olan Mac'i sona koyuyorlar, bu Mac'ta mike tyson Mac'i. Kisaca bir program.

Anladım sağ ol. Peki mike tyson maçından önce kimlerin maçı olacak o bellimi.

O kadar yaklaşırsan refleksin iyi olacak o zaman, kaçamadı belki de yemek istedi

Aklıma şu geldi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cumartesi TSİ 04.00’te başlayacak. Gerçek bir dövüş olacağına %100 emin olsam uykumu feda ederdim, ama yine de edeceğim gibi görünüyor.

Bence tokat yemeyi beklemiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…