Kanka haklısında jake bayağı kışkırtmaya çalışıyordu adamı bayağıdır. Onların üstüne garip hareketler yapıp ayağına basınca patladı adam. Günümüzde sakin davransada eski mike sakin birisi değildi. Sinirlenince tutamamıştır kendisini.
Hocam gece gece uykudan kalkacaksınız. Yarım saatte de bir elinizi yüzünüzü yıkar ayılırsınız, atıştırmalık bişeyler falan ayarlarsınız diye dedim. Siz bilirsiniz. 3.59'da kalkın o zaman.
Hocam o gun icin belirlenen bir program var, yani sadece mike tyson maci degil 2-3 Mac daha var ve genelde en heyecanli olan maci sona koyuyorlar, bu Mac'ta mike tyson maci. Kisaca bir program.
Hocam o gun icin belirlenen bir program var, yani sadece mike tyson Mac'i degil 2-3 Mac daha var ve genelde en heyecanli olan Mac'i sona koyuyorlar, bu Mac'ta mike tyson Mac'i. Kisaca bir program.
Kanka haklısında jake bayağı kışkırtmaya çalışıyordu adamı bayağıdır. Onların üstüne garip hareketler yapıp ayağına basınca patladı adam. Günümüzde sakin davransada eski mike sakin birisi değildi. Sinirlenince tutamamıştır kendisini.
Belli ama işte mike tyson maçı kaçta olacak bilmiyorum. O yüzden programın başlangıcı mı yoksa mike tyson maçının mı saati 4 te olacak diye sordum. Program 4 te başlarsa çok uzar.