Mike Tyson vs Jake Paul maçını izleyecek misiniz?

Kim alır?

• Mike Tyson

Oy: 34 72,3%
  • Jake Paul

Oy: 13 27,7%
  • Berabere kalır

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    47
Sana katılıyorum adam zaten zirvede bırakmış yaşıda var bu yaşta fazla refleks gösteremez ama her şey olabilir yani izlemek lazım

Jake paulun bu kadar şaklabanlığına karşı açıkçası ben maçı salmazdım. Adamın Instagram'daki paylaşımları ve dün yaptıkları gayet açıklıyor zaten. Ayrıca bir insan kendini niye AI ile mike tysonla öpüştürüp bunu Instagram'da paylaşır ki? Gerçekten rezil bir adam.

Sarışın bebeği söyle güzel bir dövse harbi için rahatlar.

Sarışın bebeği söyle güzel bir dövse harbi için rahatlar.

Evet ya umarım öyle olur ama dediğim şartlarda çok zor gibi duruyor.

Hocam şu 2 milyon dolarlık bilet mevzusu çok garibime gitti benim ya bir insan bir bilete neden 2 milyon dolar verir ki yani gerçekten kafam almıyor

Evet ya umarım öyle olur ama dediğim şartlarda çok zor gibi duruyor.

Hocam şu 2 milyon dolarlık bilet mevzusu çok garibime gitti benim ya bir insan bir bilete neden 2 milyon dolar verir ki yani gerçekten kafam almıyor.

Heyecanla bekliyorum ama izleyemeceğim keşke Prime Video filan olsaydı

Heyecanla bekliyorum ama izleyemeceğim keşke Prime Video filan olsaydı

İllaki bazı yerler kaçak yayın yapacaktır. Twitter gibi yerlerde biraz bakınırsanız illa bulursunuz yayınlayan bir hesap veya site.

İzleyen var mı?
Ya izliyorum bu reyting fahişelerine lanet olsun ya. Mike Tyson maçı TSİ 4:00 diyor ABD'de 8:00 PM, 4:00'ten sonra 1 saat boş yapılıyor 3 tane maç yapılıyor öncesinde. Söylesenize önceden. 7'de anca başlar bu.

7'de başlayacak zaten altta gösterdiler ben 5'de baktığımda tam 1 saat 56 dakika diyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…