Mike Tyson vs Jake Paul maçını kim kazanır?

Kime bastığımı söylemeyeyim ancak 2.70 oran hediye gibi geldi bana. Tavsiye değildir.

Bereket versin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben bu Weigh-Indeki olaydan sonra maçın biraz daha kişisel bir yöne saptığını ve şov maçı olmayacağını düşünüyorum. Tabii bunlarda bilerek yapılmıyorsa.

Erkenden knockout edebilirse Mike, edemezse maç uzarsa Jake. Kurgu olmadığı senaryo böyle.

Bereket versin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben bu Weigh-Indeki olaydan sonra maçın biraz daha kişisel bir yöne saptığını ve şov maçı olmayacağını düşünüyorum. Tabii bunlarda bilerek yapılmıyorsa.

Jake orada ayakkabısı ile Mike'ın sadece çoraplı olan ayağına basıyor.

Yalan makinesinde dövebileceğine inanıp inanmadığı sorulduğunda terlyerek evet demişti kırmızı yanmıştı. Makineye gerek yoktu aslında soruyu cevaplarkenki gerginliğinden belliydi ne düşündüğü. Ancak bu oranlar şüphelendirmedi değil.

Jake orada ayakkabısı ile Mike'ın sadece çoraplı olan ayağına basıyor.
Ondan haberim var zaten. Ama Mike'ın kin güttüğü belli ve sadece ayağına basılıyor diye de böyle yapmaz. Daha önceki açıklamalarında da bu maç benim için artık kişisel demişti diye hatırlıyorum.

Paul'un senaryo kurması ve tyson'ın kabul etmesi ondan sonra Tyson'ın Paul'u kandırdığına ve ciddi dövüşeceğine dair söylemler var. Doğru mudur sizce?

Mike Tyson aşırı yaşlı ve 20 sene öncede kötüydü. Evander holyfield var Mike Tysonı iki kez yenmiş adam Vitor Belfort diye boks için herhangi bir adam diyebileceğimiz birine dakika başı yeri öperek k.o oldu. Mike para için kendini rezil edecek 58 yaşında.
Mike Tyson bu maçı para için değil, kendini test etmek istediği için yapacak. Paranın onun yaşam tarzını değiştirmediğini kendisi söyledi.

Paul'un senaryo kurması ve tyson'ın kabul etmesi ondan sonra Tyson'ın Paul'u kandırdığına ve ciddi dövüşeceğine dair söylemler var. Doğru mudur sizce?

Mike Tyson bu maçı para için değil, kendini test etmek istediği için yapacak. Paranın onun yaşam tarzını değiştirmediğini kendisi söyledi.
80 milyon+ bonuslar çok güzel değiştirir hayatını iflas etmişti yeni yeni toparlamaya çalışıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı