Tyson tecrübesi sayesinde jake'i ikiye bölecek.Arkadaşlar tahminlerinizi alalım. Ben Jake'in yaptığı hareketten sonra mike Tyson'ı tutmaya karar verdim. Adamın önünde sadece siyahi diye maymun hareketi yapması hiç doğru değildi yoksa jake favorimdi çünkü bir efsanenin karşısına bir boksör olarak çıkmaya karar verip üstüne bu kadar çalışması beni biraz gaza getirmişti baktığında bu adam YouTuber'dı yani ama yaptığı son hareketten sonra Mike'cı oldum. Mike Tyson'ı da çocukluğumdan beri takip ederim. Heyecan dorukta bakalım kim kazanacak? Tahminlerinizi merak ediyorum.
Arkadaşlar şaka mı yapıyorsunuztyson nasıl alsın imkansız kadar uzak bir ihtimal bu. Adam 60 ına merdiven dayamış. Sırf para için kendini soktuğu bu durum hiç hoş değil. 80 milyon dolarlardan bahsediliyor iyi para vallahi.
Maçın benim için hiçbir heyecanı yok. Jake popüler birisi. Mike ise insanların halen eski mike zannettiği ve adıyla kazanacağını sandıkları kişi.
Ayrıca kimi sevip tuttuğumuzun bir önemi yok. Tahrikler işin şov kısmı. Kitle çekmeye çalışıyorlar. Ne kadar çok kişi izlerse onlar için o kadar iyi olacak. Yani favori tuttuğumuz kişiye göre değişen bir durum değil. Jake ağır ötesi favori.
Ama bir oyun çevirirlerse bilemem. Nasıl ki francis ngannou ile tyson Fury yapmıştı ve francis Tyson'ı zorlamış gibi göründühatta 1 kez yıktı. O maç francisin joshua ile maç yapmasını sağladı ve adam milyon dolarlar götürdü maç ne oldu peki joshua francisi yok etti ve boks dünyasını sonra erdirdi.
Jake ölmese bari. Tyson güçlü, esas oyunsa Tyson kazanır. Bu işlerde çok hareket yorar.Arkadaşlar tahminlerinizi alalım. Ben Jake'in yaptığı hareketten sonra mike Tyson'ı tutmaya karar verdim. Adamın önünde sadece siyahi diye maymun hareketi yapması hiç doğru değildi yoksa jake favorimdi çünkü bir efsanenin karşısına bir boksör olarak çıkmaya karar verip üstüne bu kadar çalışması beni biraz gaza getirmişti baktığında bu adam YouTuber'dı yani ama yaptığı son hareketten sonra Mike'cı oldum. Mike Tyson'ı da çocukluğumdan beri takip ederim. Heyecan dorukta bakalım kim kazanacak? Tahminlerinizi merak ediyorum.
Tyson'un almasını isterim ancak çok yaşlandı 58 yaşında Paul ise daha çevik ve dinç Paul alır gibi düşünüyorum.
Arkadaşlar şaka mı yapıyorsunuzTyson nasıl alsın imkansız kadar uzak bir ihtimal bu. Adam 60 ına merdiven dayamış. Sırf para için kendini soktuğu bu durum hiç hoş değil. 80 milyon dolarlardan bahsediliyor iyi para vallahi.
Maçın benim için hiçbir heyecanı yok. Jake popüler birisi. Mike ise insanların halen eski Mike zannettiği ve adıyla kazanacağını sandıkları kişi.
Ayrıca kimi sevip tuttuğumuzun bir önemi yok. Tahrikler işin şov kısmı. Kitle çekmeye çalışıyorlar. Ne kadar çok kişi izlerse onlar için o kadar iyi olacak. Yani favori tuttuğumuz kişiye göre değişen bir durum değil. Jake ağır ötesi favori.
Ama bir oyun çevirirlerse bilemem. Nasıl ki Francis Ngannou ile Tyson Fury yapmıştı ve Francis Tyson'ı zorlamış gibi göründühatta 1 kez yıktı. O maç Francisin Joshua ile maç yapmasını sağladı ve adam milyon dolarlar götürdü Maç ne oldu peki Joshua Francisi yok etti ve boks dünyasını sonra erdirdi.
Jake ölmese bari. Tyson güçlü, esas oyunsa Tyson kazanır. Bu işlerde çok hareket yorar.
Böyle bir maç Tyson gibi birinin itibarına uygun bir maç mı sence? Tabi ki ismini satıyor. Sosyal medya fenomeni olan birisiyle boks maçına çıkıyor. İşin ucunda profesyonel boks yapmış gibi para kazanacak belki de. Bu yaşta kimse ona bu parayı vermez. Tabi ki para için yapıyor. İsmini ve kariyerini satıyor.Mike in para için muhteşem kariyerini satıcağını düşünmüyorum.
Para her zaman önemlidir. 58 yaşında olması ona hemen ölecem kaygısı yaratmaz. Ayrıca geride bırakacağı bir ailesi var. Tyson zamanında parasını bitirdi yüklü borç batağına girdi. Paraya ihtiyacı olmaması imkansız.Demir lakaplı Tyson'ın bir yumruğuna bakar. Çocukken Tyson maçını bütün gece beklemiştik ve maç başladığı gibi bitmişti. Tek yumrukta Tyson rakibini yere serdi. Biri tutarsa
Yaş aldı başını gitmiş kafada bu dünyadan yok olup gideceğim kaygısı başlamış artık para önemli midir sence. Hayır artık tek önemli olan şey geride bir iz bırakmak ve Tyson kariyerinin belki de son maçında bütün dünyaya kendisini bir kez daha gösterme fırsatı bulmuşken bu maçı kaybetmez gibime geliyor.
Jake'in, Tyson'ın ile dövüşeceği belli olmadan ki haline bakın bir de şimdiki haline bakın bayağı fizik olarak güçlenmiş. EEE kolay değil karşında efsane var. He is Legend.
Böyle bir maç tyson gibi birinin itibarına uygun bir maç mı sence? Tabii ki ismini satıyor. Sosyal medya fenomeni olan birisiyle boks maçına çıkıyor. İşin ucunda profesyonel boks yapmış gibi para kazanacak belki de. Bu yaşta kimse ona bu parayı vermez. Tabii ki para için yapıyor. İsmini ve kariyerini satıyor.