Mike Tyson vs Jake Paul

Arkadaşlar yaşa değil tecrübeye bakmanız lazım, karşınıza çıktı mı bilmiyorum ama hava kuvvetlerinden emekli 80-90 yaşında adamı F-16'ya bindirdiler adam ters şekilde sürdü. Kondisyon olarak Tyson biraz yorulabilir ama Tyson alacak. Üstelik adam röportaj yaparken çok öz güvenli cevaplar veriyor. Videoyu buldum izleyebilirsiniz. Aslında konudan biraz bağımsız ama örnek olsun istedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu izlemiştim ama boks bu, o amcayı ringe koy karşısındaki onu üfürse uçurur. Tecrübe bazı noktalarda yaşsal farkı azaltır hatta kapatır hatta geçebilir bile ama spor konusunda değil. Youtube da yaşını almış boksörler gençleri dövdüğü videolara da denk gelebilirsin ama karşısındakiler hiçbir şey bilmiyorsa.

Spor beden istiyor beden de yaşlandığında o sporu artık yapamaz hale geliyorsun. Belli yaş farkına kadar korunabiliyor. Örneğin Foreman.

George Edward Foreman (d. 10 Ocak 1949, Teksas), Amerikalı eski Dünya Ağır Sıklet Boks Şampiyonu ve Olimpiyat altın madalyalı boksör. 1994'te 45 yaşında, Michael Moorer'ı nakavt ederek "en yaşlı ağır sıklet boks şampiyonu oldu. 46 yaşında da bıraktı.

Mike ise,

11 Haziran 2005'te, boks dünyasını şok ederek, kariyerinde ilk defa, İrlandalı Kevin McBride ile yaptığı karşılaşmanın yedinci raundunda, ringden çekildi. Yaptığı son dört maçın üçünü kaybeden Tyson, boksu maça çıkmadan önce bırakma kararını verdiğini söyledi. Tyson, "Artık tükendim.

Mike 19 20 sene önce bırakmış.

Jake'in bildiği kadar boks kim olursa olsun Mike bile olsa 20 sene önce boksu bırakan birisini çok rahat yenecek noktada.

Ben satıcağını düşünmüyorum fakat görüşüne saygı duyuyorum dostum gönlüm tysondan yana inşallah kazanır.
Satmak derken para için şike gibi veya o tarz bir şey yapmaz diyorsan onu bilemem tabi. Ben satmayı böyle bir maçı kabul ederek yaptığını düşündüğüm için öyle dedim. Sonuçta Mike'ın halen ismi var ki milyon dolarlar dönüyor.

Jake Tyson Fury'nin kardeşi 25 yaşındaki Tommy Fury ile de kapışmıştı. Kafa kafaya maç yaptılar diye biliyorum. Ama yenilmişti. Belki ilk ve tek yenilgisi olmuş olabilir.

Bu arada Mike'ı severim. Tabi ki Jake'i güzel pataklarsa ben de sevinirim :) Ama maalesef bunu sadece ben söylemiyorum bütün otoriteler söylüyor olmalı.

Satmak derken para için şike gibi veya o tarz bir şey yapmaz diyorsan onu bilemem tabii.

Bundan bahsediyorum yani bence tyson net bir şekilde kazanamaz diye kimse diyemez. Jake in genç ve daha atik olduğunu bende söyledim ama karşısında da Arka Sokaklar mesut yok, mike tyson var yani :D

İkisini de tanımıyorum, ilgilendiğim bir spor dalı da değil ama sırf Tyson'ın son hareketi yüzünden aşırı uyuz oldum kendisine ve Jake Paul'u destekliyorum. Umarım kazanır. Yaş avantajı da var, bence kazanır.

Bunu izlemiştim ama boks bu, o amcayı ringe koy karşısındaki onu üfürse uçurur. Tecrübe bazı noktalarda yaşsal farkı azaltır hatta kapatır hatta geçebilir bile ama spor konusunda değil. Youtube da yaşını almış boksörler gençleri dövdüğü videolara da denk gelebilirsin ama karşısındakiler hiçbir şey bilmiyorsa.

Spor beden istiyor beden de yaşlandığında o sporu artık yapamaz hale geliyorsun. Belli yaş farkına kadar korunabiliyor. Örneğin Foreman.

George Edward Foreman (d. 10 Ocak 1949, Teksas), Amerikalı eski Dünya Ağır Sıklet Boks Şampiyonu ve Olimpiyat altın madalyalı boksör. 1994'te 45 yaşında, Michael Moorer'ı nakavt ederek "en yaşlı ağır sıklet boks şampiyonu oldu. 46 yaşında da bıraktı.

Mike ise,

11 Haziran 2005'te, boks dünyasını şok ederek, kariyerinde ilk defa, İrlandalı Kevin McBride ile yaptığı karşılaşmanın yedinci raundunda, ringden çekildi. Yaptığı son dört maçın üçünü kaybeden Tyson, boksu maça çıkmadan önce bırakma kararını verdiğini söyledi. Tyson, "Artık tükendim.

Mike 19 20 sene önce bırakmış.

Jake'in bildiği kadar boks kim olursa olsun Mike bile olsa 20 sene önce boksu bırakan birisini çok rahat yenecek noktada.

Satmak derken para için şike gibi veya o tarz bir şey yapmaz diyorsan onu bilemem tabi. Ben satmayı böyle bir maçı kabul ederek yaptığını düşündüğüm için öyle dedim. Sonuçta Mike'ın halen ismi var ki milyon dolarlar dönüyor.

Jake Tyson Fury'nin kardeşi 25 yaşındaki Tommy Fury ile de kapışmıştı. Kafa kafaya maç yaptılar diye biliyorum. Ama yenilmişti. Belki ilk ve tek yenilgisi olmuş olabilir.

Bu arada Mike'ı severim. Tabi ki Jake'i güzel pataklarsa ben de sevinirim :) Ama maalesef bunu sadece ben söylemiyorum bütün otoriteler söylüyor olmalı.
Haklısın hocam, dediğim gibi konudan bağımsız bir örnek oldu. Hayırlısı diyelim bence çoğumuz tysondan yanayız. Ama ben Tyson'ın alacağını düşünüyorum.

Bundan bahsediyorum yani bence tyson net bir şekilde kazanamaz diye kimse diyemez. Jake in genç ve daha atik olduğunu bende söyledim ama karşısında da Arka Sokaklar mesut yok, mike tyson var yani :D
Hocam ciddi maç yaparlarsa Jake net kazanır. Çok çok büyük bir sürpriz kapısı her zaman açık tabi ki. Bana göre yüzde 99.999 diye gidiyor :)

İşi bilen herkes Jake net kazanır diyor. Hiç bilmeyenler veya trolleyenler zaten Mike bir yumrukta yok eder gibi şeyler yazıyorlar :)

Haklısın hocam, dediğim gibi konudan bağımsız bir örnek oldu. Hayırlısı diyelim bence çoğumuz tysondan yanayız. Ama ben Tyson'ın alacağını düşünüyorum.
Ben de ondan yanayım. Daha doğrusu sürpriz olması güzel olurdu. Jake'den zaten pek hazzetmem pek tanımasam da :)

İnşallah Mike'a ringde bir şey olmaz. Ağır hasar almaz kalıcı bir sıkıntı oluşmaz.

Mike kim olursa olsun 60 yaşında bi adam, sonuçta dezavantajları olacak ama buna rağmen kazanırsa vallahi açık ara en iyisi olur. Yine de jake alır gibi geliyor.

Arkadaşlar tahminlerinizi alalım. Ben Jake'in yaptığı hareketten sonra Mike Tyson'ı tutmaya karar verdim. Adamın önünde sadece siyahi diye maymun hareketi yapması hiç doğru değildi yoksa jake favorimdi çünkü bir efsanenin karşısına bir boksör olarak çıkmaya karar verip üstüne bu kadar çalışması beni biraz gaza getirmişti baktığında bu adam YouTuber'dı yani ama yaptığı son hareketten sonra Mike'cı oldum. Mike Tyson'ı da çocukluğumdan beri takip ederim. Heyecan dorukta bakalım kim kazanacak? Tahminlerinizi merak ediyorum.
her ne olursa olsun mike ın alacağını düşünüyorum daha çok tecrübesi var jake gibi gibi kimleri aldı jake yenilecek değil 58 yaşında olması pek birşeyi değiştiriceğine inanmıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı