Mıknatıslı kılıflar tablete zarar verir mi?

Manyetizma elektrik akışı ve pil üzerinde etki yaratabiliyor. Bu bir gerçek.
Cihazda mıknatıs varsa zaten oluşabilecek olumsuzluklara karşı dayanıklı olarak üretilmiştir zaten. Tabletinizde halihazırda böyle şeyler olmadığını bilmediğim için uyarımı yapmak istedim.

Mesela mıknatıslı telefon tutucular mevcut, bunlar telefona ve pile çok ciddi zarar verebiliyor çünkü mıknatısları ve oluşturdukları manyetik alanları aşırı güçlü.

Orijinalinde de mıknatıs varsa alabilirsiniz, sorun olacağını düşünmüyorum.

Merhaba, yeni aldığım Tab S6 Lite tabletime kılıf almak istiyorum. Kapaklı bir kılıf alacağım ve karşıma iki temel tip kılıf çıkıyor. Biri normal tableti içine takmalı kılıf diğeri de tablete mıknatısla tutunan kılıf. Açıkçası mıknatıslı olan çok şık. Orijinal marka olmayan mıknatıslı kılıfların cihazlara zarar verebileceğini duydum bu ne kadar doğru? Bulduğum bir adet normal bir adet mıknatıslı kılıfın linki:
Normal olan kılıf
Mıknatıslı kılıf
Merhabalar Celal bey, dün ben de bu tableti aldım ve baktığım kılıflarda mıknatıs mevcut benim de aklıma bu soru takıldı. Siz aylar önce almışsınız, tablette son durum nedir ? Yani deneyimleriniz sonucu satın aldıysanız mıknatıslı kılıfı önerebilir misiniz ? Şimdiden teşekkür ederim.

Merhabalar Celal bey, dün ben de bu tableti aldım ve baktığım kılıflarda mıknatıs mevcut benim de aklıma bu soru takıldı. Siz aylar önce almışsınız, tablette son durum nedir ? Yani deneyimleriniz sonucu satın aldıysanız mıknatıslı kılıfı önerebilir misiniz ? Şimdiden teşekkür ederim.
Bende kılıftan kaynaklı bir soruna sebep olmadı. Tabletin üzerine kahve de döküldü yine de bir sorunla karşılaşmadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı