Mıknatıslı telefon tutucu zararlı mı?

LazDrovya

Megapat
Merhabalar,
Araç içi telefon tutucu arıyorum. Kablosuz şarj için telefonun arkasında zaten bir mıknatıs mevcut. Mıknatıslı telefon tutucular kablosuz şarjı ya da telefonun herhangi başka bir aksamını bozar mı?

Merhabalar,
Araç içi telefon tutucu arıyorum. Kablosuz şarj için telefonun arkasında zaten bir mıknatıs mevcut. Mıknatıslı telefon tutucular kablosuz şarjı ya da telefonun herhangi başka bir aksamını bozar mı?

Zararlı, vakumlu telefon tutucu alın.

Şarj için olan mıknatıs ile o tutacağın içindeki mıknatıs bir değil. Çok güçlü oluyor tutacaklardaki mıknatıslar.
Ayrıca oradan zarar vermese bile elektronik cihazların yakınında manyetik alan oluşturmanın cihaza zarar verme oranı yüksek.

Kısaca zarar verir. Hemen vermese de uzun vadede zararını görürsünüz.

Hayır, örnek iphone 12 magsafe .
Hocam magsafe zaten telefon için üretilmiş bir şarj istasyonu değil mi? Şarj etmek için kullanılıyor diye biliyorum. Benim sorum şu, telefonu tutması için kullanılan mıknatısların zarar verip vermemesi.. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Hocam magsafe zaten telefon için üretilmiş bir şarj istasyonu değil mi? Şarj etmek için kullanılıyor diye biliyorum. Benim sorum şu, telefonu tutması için kullanılan mıknatısların zarar verip vermemesi.. Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Mıknatıs kullanıyor.

Mıknatıs kullanıyor.

Hocam elbette mıknatıs kullanacak, kablosuz şarjın gerektirdiği bir şey mıknatıs. O yüzden kablosuz şarj içeren telefonların arkasında dahili bir mıknatıs var. Siz soruyu tam anlayamadınız sanırım :)

Hocam elbette mıknatıs kullanacak, kablosuz şarjın gerektirdiği bir şey mıknatıs. O yüzden kablosuz şarj içeren telefonların arkasında dahili bir mıknatıs var. Siz soruyu tam anlayamadınız sanırım :)
Hocam onu diyorum içinde mıknatıs var zararı olsa koymazlardı herhalde Ben kullanıyorum 2 senedir bir sorun yaratmadı:)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı