Merhabalar,
Araç içi telefon tutucu arıyorum. Kablosuz şarj için telefonun arkasında zaten bir mıknatıs mevcut. Mıknatıslı telefon tutucular kablosuz şarjı ya da telefonun herhangi başka bir aksamını bozar mı?
Hayır, örnek iphone 12 magsafe .Merhabalar,
Araç içi telefon tutucu arıyorum. Kablosuz şarj için telefonun arkasında zaten bir mıknatıs mevcut. Mıknatıslı telefon tutucular kablosuz şarjı ya da telefonun herhangi başka bir aksamını bozar mı?
Hocam magsafe zaten telefon için üretilmiş bir şarj istasyonu değil mi? Şarj etmek için kullanılıyor diye biliyorum. Benim sorum şu, telefonu tutması için kullanılan mıknatısların zarar verip vermemesi.. Cevaplarınız için teşekkür ederim.Hayır, örnek iphone 12 magsafe .
Mıknatıs kullanıyor.Hocam magsafe zaten telefon için üretilmiş bir şarj istasyonu değil mi? Şarj etmek için kullanılıyor diye biliyorum. Benim sorum şu, telefonu tutması için kullanılan mıknatısların zarar verip vermemesi.. Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Hocam elbette mıknatıs kullanacak, kablosuz şarjın gerektirdiği bir şey mıknatıs. O yüzden kablosuz şarj içeren telefonların arkasında dahili bir mıknatıs var. Siz soruyu tam anlayamadınız sanırımMıknatıs kullanıyor.
![]()
faruk on Instagram: "New Video: Let's see if @Belkin's Car Vent Mount PRO with MagSafe is strong enough. Full video on my channel."
1,841 likes, 34 comments - ayfondo on November 25, 2020: "New Video: Let's see if @Belkin's Car Vent Mount PRO with MagSafe is strong enough. Full video on my channel.".www.instagram.com
Hocam onu diyorum içinde mıknatıs var zararı olsa koymazlardı herhalde Ben kullanıyorum 2 senedir bir sorun yaratmadıHocam elbette mıknatıs kullanacak, kablosuz şarjın gerektirdiği bir şey mıknatıs. O yüzden kablosuz şarj içeren telefonların arkasında dahili bir mıknatıs var. Siz soruyu tam anlayamadınız sanırım![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.