Mıknatıslı telefon tutucular MagSafe'e zarar verir mi?

Wardom

Hectopat
Yer
İstanbul
Merhaba iPhone telefonum için arabaya Spigen'in mıknatıslı telefon tutucusunu almayı düşünüyorum.
MagSafe özelliğine bir problem yaratır mı? Veya telefonu bozar mı?

Yaklaşık 3-4 senedir kullanıyorum Spigen marka telefon tutucusunu, mıknatısı da telefon ve kılıf arasına koyuyorum, herhangi bir sorun yaşamadım.
Hatta aksine, XR'dan 14'e geçince mıknatısı daha kuvvetli sanırım, daha güzel tutmaya başladı telefonu mıknatıs. :D

Ben de 14 Pro Max için kullanacağım da. 14'te de yapıştırmadan kılıfa koydunuz değil mi?
Telefonun arkasını falan çizmiyor mu?

MagSafe'i kullandınız mı peki bu süreçte? Herhangi bir temassızlık çalışmama yaptı mı?

Ben de 14 Pro Max için kullanacağım da. 14'te de yapıştırmadan kılıfa koydunuz değil mi?
Telefonun arkasını falan çizmiyor mu?
Yapıştırmadan koydum telefon ve kılıf arasına, zaten o mıknatıs magsafe tarafına kendisi yapışıyor çok kaymıyor. Şimdiye kadar herhangi bir çizikle karşılaşmadım arkasında telefonun.

Bir tek mıknatısı çok alta veya üste koyarsan telefonu da ortadan yapıştırmaya çalışırsan tutucuya, çok sağlam durmuyor, onu da zaten hissediyorsun.

Yapıştırmadan koydum telefon ve kılıf arasına, zaten o mıknatıs MagSafe tarafına kendisi yapışıyor çok kaymıyor. Şimdiye kadar herhangi bir çizikle karşılaşmadım arkasında telefonun.

Bir tek mıknatısı çok alta veya üste koyarsan telefonu da ortadan yapıştırmaya çalışırsan tutucuya, çok sağlam durmuyor, onu da zaten hissediyorsun.

Bu ürün değil mi sizinki de?

MagSafe de kesinti yaşadınız mı kullanıyor muydunuz?

Yok hocam aşağıdakini kullanıyorum ben. Bu attığınızdan da var fakat bunda telefonun yönünü ayarlayamıyorsunuz, sabit duruyor.
Mafsalı sayesinde kendinize göre konumlandırabiliyorsunuz aşağıdakinde.

Amazon.com.tr

Technopat Haberler

Geri
Yukarı