Mikro stutter problemi nasıl giderilir?

Ozgur5

Hectopat
Daha fazla  
RAM
2x8 ddr5 c38 ram 6000mhz
SSD veya HDD modeli
Lexar NM620 512GB NVMe PCIe Gen3 x4 Okuma 3500MB –
Ekran kartı
ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB GDDR6 256 Bit
Anakart
ASUS Prime A620M-K 6400MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2
İşlemci
AMD Ryzen 5 7600 Tray 5.1GHz 6 Çekirdek 32MB Önbel
Öncelikle herkese iyi Sosyaller. Sorunum mikro stutter daha önce TLOU ve TLOU 2 gibi oyunlarda bunu yaşamasam da diğer çoğu oyunda bunu yaşıyorum (shader cache ile alakalı sanırsam).artık bu sorunu çözmek için yerli yabancı her türlü forumlardan gördüğüm şeyleri yapsam da bir çare bulamadım o yüzden buraya yazmaya karar verdim. Her türlü açıdan artık sıkmaya başladı bu durum. Kısaca denediğim şeyler EXPO kapatıp açtım, sam kapatıp açtım, Regedit'ten AMD cache olayını değiştirip tekrar eski haline getirdim. Driver'ları güncelledim, chipset driverları kurdum, önceki sürümlere dönüp denedim, hiçbir şey çare olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum. Herkese şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 6600'de bende yaşıyorum. Bazı oyunlarda olur olmadık yerde yiyorum bunu ve bazılarında 3-4 saniye bile sürdüğü oluyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Geçen TikTok'ta şöyle bir videoya denk gelmiştim. Denemeye oyunum olmadığı için denemedim. Belki işinize yarar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00