Mikrofiber bez monitörü çizdi

thebigboss

Kilopat
Selamünaleyküm. Geçen gün mikrofiber bez aldım PC temizliği için. Mikrofiber bezi hafif nemlendirip kasa ve monitörü silmeye başladım. Ardından kuruladım. Sonra kasada toz, leke falan kalmış mı diye bir bakayım dedim. Baktığımda kasada hafif çizikler oluşmuş. Monitöre baktığımda ise Ekranda değil ama monitörün kenarında ufak çizikler oluşmuş. Bastıra bastıra siliyordum acaba ondan dolayı mı çizdi?

Acaba çizikler önceden vardı da tozdan dolayı fark edilmiyor muydu?

Yoktu hocam kasayı hep sürekli kontröl ediyordum. temizlik yaptıktan sonra gördüm.
Mikrofiber bezin çizik yapabileceğini hiç sanmıyorum bende de var ve çizik oluşturabilecek bir yapısı yok zaten.

Bastıra bastıra sildiğim ve kuruladığım için olabilir mi acaba?

Bilemedim o zaman. Belki bastırmaktan olmuştur ben genelde nazik davranıyorum şu zamana kadar herhangi bir çizik meydana gelmedi. Kullandığım bez de normal her yerde bulunabilen mikrofiber bezlerden.

Aynısı başıma geldi çizik benzeri izler bıraktım monitörü sildikten sonra. Mikrofiber bezde olsa çizik oluyor fazla ıslak olmayacak ve tek yöne dogru silmelisiniz. Fazla ıslak olursa bez iz bırakıyor çizik gibi bir iz ama monitör açıkken belli olmuyor o izler. O monitör de kalan izlere çizik bile diyemeyiz yani çizik benzeri izler bırakmıştım. Nemli olacak şekilde silerseniz sıkıntı olmaz. Bez fazla ıslak olursa o tarz izler kalıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı