Mikrofiber bezi az ıslatıp temizlemek yetiyor olmalı. Cam Sil'e neden ihtiyaç duyuyorsunuz?
Merhaba. Mikrofiber bezle monitörümüz, telefon ve tabletimin ekranını siliyorum ve hiç problem yaşamadım ama cam-sil'i pek tavsiye etmem ki bence gerek de yok.
Bende aynı şekilde siliyorum bir sorun yaşamadım bu zamana kadar.Evet dediğim gibi silniir mi nasıl temizlemeliyim Gigabyte G24F-2 monitör kullanıyorum.
Bende aynı şekilde siliyorum bir sorun yaşamadım bu zamana kadar.
Aynen çok bastırmadan silin. PC'yi kapatmanıza veya kabloları çekmenize gerek yok.Çok bastırmayayım değil mi bir de PC kapattıktan sonra silerken kablolarını çekmeye gerek var mı?
Aynen çok bastırmadan silin. PC'yi kapatmanıza veya kabloları çekmenize gerek yok.
Ben kuru mikofiber bez kullanıyorum, bez temizse kolonya veya suya bile gerek yok. Elimde bilumum temizlik malzemesi olmasına rağmen hiçbir şey kullanmıyorum.
Yok hocam ya silin geçin bir şey olduğu yok ben açıkken de siliyorum 2 yıldır hiçbir şey olmadı.Çok bastırmayayım değil mi bir de PC kapattıktan sonra silerken kablolarını çekmeye gerek var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.