pcdenanlamam
Hectopat
Kulaklığımın driverında yeterli ayar göremedim. Ses testi yaptığımda mouse sesi, ağız sesleri, fan sesi duyuluyor bunların karşı tarafa gitmemesini nasıl sağlarım?
Mikrofon girişi hassasiyetini yükseltirsen düzelir.Kulaklığımın driverında yeterli ayar göremedim. Ses testi yaptığımda mouse sesi, ağız sesleri, fan sesi duyuluyor bunların karşı tarafa gitmemesini nasıl sağlarım?
Mikrofon girişi hassasiyetini yükseltirsen düzelir.
Kulaklığının modeli ve mikrofonu kullandığın program ne?
Programı bilmiyorum. Mikrofonun çok düşük sesleri çektiğini diyenler olmuş. Microsoft'un kendi kayıt araçlarından yükselmeyi deneyin bulamazsanız. Kullandığınız diğer programlarda elle ayarlayacaksınız ya da gürültü engellemelerini kullanacaksınız.Havit H2002P. C-Media 108b uygulama.
Programı bilmiyorum. Mikrofonun çok düşük sesleri çektiğini diyenler olmuş. Microsoft'un kendi kayıt araçlarından yükselmeyi deneyin bulamazsanız. Kullandığınız diğer programlarda elle ayarlayacaksınız ya da gürültü engellemelerini kullanacaksınız.
Kulaklığın sesini artırmayı deneyin.Neden bilmiyorum ama oyunda da ses çok kısık ve çok kalitesiz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.