Merhaba. Kulaklığı yeni aldım. Çok şiddetli bir cızırtı alıyorum mikrofondan. Önceki kulaklığımda da vardı fakat mikrofon basını kısınca gitmişti. Yeni kulaklığımda sadece USB girişi var. Mikrofon özelliklerine girdiğimde düzeylerde sadece mikrofon var bass ayarı yok. Anakart driver güncelledim. Hiçbir yerde çözüm bulamadım.
Kulaklık marka model Lutis Lunatic. Şunu farkettim ses denetiminde kayıttan yürüt kısmı altında mikrofon var açıyorum. Kendi sesimi dinletiyor ve oldukça kaliteli fakat Discord benzeri uygulamalarda ses kaydedicisinde çok bozuk.
Kulaklık marka model Lutis Lunatic. Şunu farkettim ses denetiminde kayıttan yürüt kısmı altında mikrofon var açıyorum. Kendi sesimi dinletiyor ve oldukça kaliteli fakat Discord benzeri uygulamalarda ses kaydedicisinde çok bozuk.
Discord, Skype gibi yardımcı ses kayıt/dinleme programlarında normal olarak olduğundan daha kötü çıkar.
Kulaklığ'ın ekolayzer, 7.1 surround, bass, gibi ayarlarını yapmak içinde Google'a "rgw9_comfort_ses_kontrol_programı" diye aratıp veya kulaklığın sitesindeki driverı indirip kurman yeterli.
Veya Realtek HD Audio yöneticisinden'de ayarlamalar yapabilirsin.