Çözüldü Mikrofon bilgisayarın sesini de alıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Örneğin DC'den biriyle konuşurken müzik açtığımda ses ona da gidiyor, oyunun sesi ona da gidiyor, yankı yapıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Teşekkürler.

Kulaklığım Samsung'un kulak içi kulaklığı telefonlardan çıkan beyaz değil tam modelini bilmiyorum ayrıca macbok da bu sorun yoktu

Mikrofonunuzda gürültü engelleme yoksa bu normal yapabileceğiniz pek bir şey olduğunu sanmıyorum. Mesela bende Corsair Void Pro Wireless kulaklık var kendi mikrofonunda gürültü engelleme var bu tarz sesleri karşıya iletmez.

Sanki Windows'ta ayarları kurcalarken görmüştüm gürültü engellemeyi ama şu an bulamadım yardımcı olur musunuz (yanlış hatırlıyor da olabilirim bu gürültü engelleme açıp kapama ayarlardan mı yapılıyor

Kulaklık modeliniz nedir? HS-60 ise kronik bir sorun.

Sanırım HS13 emin değilim ama dediğim gibi Mac'de bu sorunu yaşamıyordum Windows'a geçince oldu

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı