Mikrofon bilgisayarın sesini veriyor

Hudzell

Hectopat
Daha fazla  
Kulaklık modeli Havit H2002D,
Kulaklık tek jaklı tasarımda geliyor ancak kutu içeriğinde kendi çoğaltıcısı mevcut.
Mikrofonu bilgisayarın sesini yansıtıyor ne yapmamız lazım?

Denediğim şeyler:
  • Kulaklığı telefonda denedim düzgün çalışıyor.
  • Bilgisayarın ön ve arka panelinde sıra sıra denedim.
  • Çoğaltıcı olmadan çalıştırmayı denedim.
  • Ses driver kurdum.
  • Kulaklığın kendi sürücüsünü aradım ama yokmuş.
  • Bu aygıtı dinle seçeneğinin kontrol ettim.
  • Düzeylerini kontrol ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kusura bakmayın 'Mikrofon bilgisayarın sesini yansıtıyor' kısmını tam olarak anlayamadım. Rica etsem tekrar açıklayabilir misiniz?

Hocam kusura bakmayın 'Mikrofon bilgisayarın sesini yansıtıyor' kısmını tam olarak anlayamadım. Rica etsem tekrar açıklayabilir misiniz?
Mikrofon ile sesli sohbet yapmaya çalışırken karşı taraf cihazımda oynatılan sesleri (kendi sesi dahil) duyuyor ancak benim sesimi duymuyor.

Hocam, Windows arama çubuğuna 'Ses Düzeyi Karıştırıcısı' yazıp çıkan ilk seçeneğe tıklar mısınız? Ardından kullandığınız ya da sorun yaşadığınız uygulamayı seçip, ses girişi kısmında mikrofonun doğru seçili olup olmadığını kontrol eder misiniz?

1734465196814.png

Hocam, Windows arama çubuğuna 'Ses Düzeyi Karıştırıcısı' yazıp çıkan ilk seçeneğe tıklar mısınız? Ardından kullandığınız ya da sorun yaşadığınız uygulamayı seçip, ses girişi kısmında mikrofonun doğru seçili olup olmadığını kontrol eder misiniz?

Eki Görüntüle 2376553
Hocam belirtmeyi unuttum ama bunu da denedim. Doğru seçenek seçili.

Her şeyi denemişsiniz gibi görünüyor hocam. Hmmm, acaba bu sorun yazılımsal mı yoksa donanımsal bir problem mi? Diye düşünyorum. Belki bilgisayarınızdaki ses girişi kulaklığı desteklemiyor olabilir, ama yazılımsal bir sorun olduğunu pek düşünmüyorum. Elinizde başka bir kablolu kulaklık varsa, onu da deneyebilir misiniz? Belki orada bir sorun vardır. Bu arada laptop mu kullanıyorsunuz masaüstü mü?

Her şeyi denemişsiniz gibi görünüyor hocam. Hmmm, acaba bu sorun yazılımsal mı yoksa donanımsal bir problem mi? Diye düşünyorum. Belki bilgisayarınızdaki ses girişi kulaklığı desteklemiyor olabilir, ama yazılımsal bir sorun olduğunu pek düşünmüyorum. Elinizde başka bir kablolu kulaklık varsa, onu da deneyebilir misiniz? Belki orada bir sorun vardır. Bu arada laptop mu kullanıyorsunuz masaüstü mü?

Hocam onu da denedim mecbur iadesini başlattım. Oldum olalı şu jak girişli kulaklıklardan nefret ettim. Emeğiniz için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı